Galatasaray'da isyan: Hiç biriniz bir Melo etmediniz

Fenerbahçe karşısında oyuncuların yeterince savaşmadığını düşünen taraftarlar, futbolculara Melo ile göndermede bulundu.

F.Bahçe-G.Saray derbisi geride kaldı ama yankısı hâlâ sürüyor. G.Saray'ın hocası Hamza Hamzaoğlu, 1-0 kaybettikleri maçtan sonra, medya önünde sakin görünmeye çalışıp "Sadece bir maç kaybettik. Hâlâ lideriz ve sezon sonunda şampiyon olacağız" dese de aslında futbolcularına çok kızgındı.

BİRİ ÇIKIP DA TAKIMI ATEŞLEYEMEDİ

Maçın özellikle son bölümlerinde kenardan futbolculara "Geriye yaslanmayın; çıkın, ileri gidin" diye sürekli uyarılarda bulunan Hamzaoğlu'nun, bitiş düdüğünden sonra ise soyunma odası koridorlarında isyan ettiği ortaya çıktı. Koridorda tek başına sinirli bir şekilde yürüyen genç teknik adamın, "Kimsede hırs yoktu. Savaşmadılar. Bir kişi bile çıkıp da takımı ateşleyemedi. Yazıklar olsun. Hepsi bir Melo etmedi. Melo'yu mumla arattılar" dediği duyuldu. Derbi öncesi "Kadıköy'e tarih yazmaya gideceğiz" diyen Hamzaoğlu'nun, yenilgi nedeniyle büyük hüsran yaşadığı görülürken oyuncularının yüzüne de "Maçın ikinci yarısında sizi tanıyamadım. Ne oldu size! Neden söylediklerimi yapmadınız? Niye bu kadar korktunuz, anlamıyorum" diye çıkıştığı belirtildi.