Galatasaray'da istifa sesleri!

Yapılan ve yapılamayan transferler, Cüneyt Tanman ile Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamaları Galatasaray taraftarlarını çileden çıkardı.

Bilal Kısa ve Lukas Podolski transferlerinden sonra Jem Karacan’ı renklerine bağlayan Galatasaray, taraftarlarını mutlu edemiyor. Ezeli rakip Fenerbahçe’nin Nani, Van Persie, Fernandao ve Şener gibi yıldız isimleri kadrosuna katması sarı kırmızılı camiayı geride bırakırken, özellikle Hamza Hamzaoğlu ve Cüneyt Tanman’ın açıklamaları taraftarların sabrını taşırmış durumda. Deneyimli teknik adama transferde “vizyonsuz hoca” yakıştırmaları yapılırken, Cüneyt Tanman’a ise “transfer işlerinden anlamıyor” yorumları geliyor. Yıldız futbolcu transferine yanaşmayan, yanaşsa da transferi bitirecek bir yönetim kadrosuna sahip olamayan Galatasaray’da öfke ve sinir havası hakimken, sarı kırmızılı taraftarların sosyal medya üzerinden Hamza Hamzaoğlu ve Cüneyt Tanman’ı ağır bir dille eleştirip istifaya davet etmeleri yaşanan son gelişmelerin hassasiyetini gösteriyor.

AÇIKLAMALAR TARAFTARLARI ÇİLEDEN ÇIKARIYOR

“Sabri Maxi Pereira’dan iyi, transferde acele etmemek lazım, biz Tarık Çamdal transferi yaptık” gibi açıklamalarla taraftarların tepkisini alan Cüneyt Tanman’a “Dany’i, Sercan’ı,Emre Can’ı görmek istiyorum, Niasse transfer listemizde, Melo yoksa farklı bir Dzemaili bekliyorum” gibi açıklamalarla ekleme yapan Hamza Hamzaoğlu daha yolun başında istifaya davet edilirken, sezon başlar başlamaz alınacak bir iki kötü sonuçta tribünlerden de bu seslerin yükseleceği belirtildi.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.