Galatasaray'ın yeni antrenörü Flavio Gulinelli oldu!

Galatasaray FXTCR'nin yeni başantrenörü Glavio Gulinelli oldu.

GALATASARAY ERKEK VOLEYBOL TAKIMI'NDA GULİNELLİ DÖNEMİ

Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı  başantrenörlüğü görevine getirilen İtalyan çalıştırıcı Flavio Gulinelli için imza  töreni düzenlendi.

Türk Telekom Arena'daki Ali Sami Yen Medya Merkezi'nde  gerçekleştirilen törene Galatasaray Kulübü Sportif Direktörü Levent Akın,  Galatasaray FXTCR Menajeri Sinan Cem Tanık ile Gulinelli katıldı.

İtalyan antrenörün Türkiye'de de takım çalıştıran çok kariyerli bir  isim olduğunu belirten Akın, "Hocamız, birçok şampiyonluklara ve önemli  başarılara imza atmış biri. En büyük özelliği de altyapıdan oyuncu kazandırması.  Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Son topa kadar savaşan bir takım oluşturacağını anlatan Flavio  Gulinelli, "Sporda geçmişin değil geleceğin önemi olduğunu düşünüyorum.  Geçmişimiz bize sadece motivasyon kazandırabilir. Önemli olan sezon sonu  getireceğimiz kupalar ve şampiyonluklardır. Galatasaray FXTCR'nin yeni sezonda  son topa kadar savaşacağının, en azami şekilde oyun sergileyeceğinin ve bunun  için elimizden gelen her şeyi yapacağımızın sözünü taraftarımıza ve camiamıza  veriyorum" diye konuştu.

Menajer Tanık ise kariyeri açısından kimsenin kafasında soru işareti  bırakmayacak bir antrenörü takımın başına getirdiklerini vurgulayarak, "Bizim  için hocamızın en büyük özelliği Türkiye'yi tanıması. Hırsı, motivasyonu çok  kuvvetli ve en büyük özelliği de tecrübeli oyuncularla beraber gençlere önem  vermesi. Sporcular üzerinde çok büyük emeği geçeceğini düşünüyorum ve hocamızla  sezon sonunda istediğimiz hedefe ulaşacağımızı umuyorum" değerlendirmesinde  bulundu.