Galatasaray'da Faruk Süren'le beraber gelen yolsuzluk dosyaları

Geçtiğimiz ay 'Her şey Galatasaray İçin Platformu'nda söz alan ve gündemi değiştirecek önemli açıklamalarda bulunan Tunç Üner, açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz ay 'Her şey Galatasaray İçin Platformu'nda söz alan ve gündemi değiştirecek önemli açıklamalarda bulunan Tunç Üner, sarı-kırmızılılar için önümüzdeki günlerin pisliklerin ortaya çıkacağı günler olacağını anlattı. İşte Üner'in sözleri:
Son 19 yılın bütün transfer yolsuzluklarını araştıracağız. Çünkü bu yolsuzluklar Faruk Süren döneminde başladı, Özhan Canaydın döneminde hızlandı, Adnan Sezgin döneminde artık vahşete dönüştü. Geçmiş dönemde transfer edilen 2 Rumen; Bratu ve Petre'nin transferlerinde usulsüzlük yapıldığı ortaya çıktı. Popescu bu yüzden hapise girdi. Ama Türkiye'de hiçbir girişimde bulunulmadı. Bunları ve daha birçok dosyayı Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'a sundum. Başkan olumlu yaklaştı ve bunların üzerine gidileceğini söyledi.

Önümüzdeki günler 'Galatasaray'da yapılan transferlerdeki usulsüzlükleri araştırma komisyonu' kurulacak. Komisyonda henüz kimlerin bulunacağı belli değil. Elimizde çok ciddi belgeler var. Bunların üzerine gideceğiz.

Komisyon, yolsuzlukların üzerine gidecek. İlk etapta seçimlere kadar çalışacağız. Seçimlerden sonra gelecek olan yeni yönetimle de görüşeceğiz. Fikir birliğine varısa komisyon seçimden sonra da devam edecek.