Galatasaray'da 3 bölgeye takviye!

Galatasaray, 3 bölgeye takviye için harekete geçiyor. Forvet, orta saha ve defans için isim arayan Galatasaray'da hareketli günler yaşanıyor.

 Galatasaray’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İnter’e gönderdiği Melo’nun boşluğunu iki sezondur dolduramayan Galatasaray’da bu bölge için arayışlar sürüyor. Hem yönetim hem de taraftarın bu bölgede en çok  görmek istediği isim ise Fransız yıldız Lassana Diarra. 

Galatasaray, Lassana Diarra transferi için hem futbolcu hem de kulübü Marsilya ile anlaştı. Ancak Lassana Diarra’nın önünde bir engel daha var o  da Lokomotiv Moskova. Diarra’nın Lokomotiv Moskova’ya ödemek zorunbda olduğu 10 milyon Euro’luk ceza transferin önünü tıkayan tek neden olarak görünüyor. Fransız yıldız Lassana Diarra, 10 milyon Euro yüzünden Moskova temsilcisine rest çekmiş, alacağı parayla bu cezayı ödemesinin imkânsız olduğunu belirtmişti.

PODOLSKİ SAKATLANDI, FORVET ARAYIŞI BAŞLADI

Alman yıldız Lukas Podolski’nin sakatlanmasının ardından Galatasaray forvet arayışına girdi. Elinde bir tek Eren Derdiyok olan yönetim alternatif isimleri gündemine aldı. Sarı kırmızılı yöneticiler de yaptığı açıklamada forvete iyi bir isim alabileceklerini belirtirken bu konuda önceliklerinin kaliteli olması olduğunu belirttiler.

FORVET İÇİN İKİ ADAY VAR

Galatasaray’ın forvet listesini ise iki yıldız isim süslüyor. Bunlardan biri Lorient forması giyen Benjamin Moukandjo. Moukandjo için scout ekibinin ve teknik direktör Riekerink’in kararı bekleniyor. Transfer listesindeki diğer isim ise Oumar Niasse. Niasse daha önceki transfer dönemlerinde de Galatasaray’ın gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.

SAVUNMAYA DA TRANSFER YAPILABİLİR

Karabükspor karşısında dökülen defans hattı yönetimin aklını karıştırdı. Stoper mevkisinde oynayan oyuncuların hata yapması bu bölgeye yeni bir transferin yapılması konusunu akıllara getirdi. Bu bölge için de tanıdık isimler listeye girdi. Bunlardan biri geçtiğimiz sezon Galatasaray’da forma giyen M.City’nin yıldız oyuncusu Denayer. Denayer konusunda en büyük engel Pep Guardiola, eğer tecrübeli teknik adam ikna edilirse Denayer yeniden Galatasaray forması giyecek.