Galatasaray'ın Permolit'le sponsorluk konusunda anlaştığı belirtildi

Galatasaray adını yaptığı transferlerin yanında, sponsorluk anlaşmalarında da duyuruyor.

Galatasaray adını yaptığı transferlerin yanında, sponsorluk anlaşmalarında da duyuruyor.

KOL SPONSORLUĞU İÇİN PERMOLİT'LE ANLAŞILDI

Yeni sezonda forma forma göğüs sponsorluğu için NEF ile anlaşan Galatasray yönetimi, kol sponsorluğu için de 'Permolit' ile anlaşma sağladı. Boya firması olan Permolit'le uzun süredir görüşme halinde olan Galatasaray'ın ilerleyen günlerde düzenlenecek imza töreniyle sponsprluk anlaşmasını kamuoyuna duyurması bekleniyor.

1 MİLYON 100 BİN EURO

Galatasaray'ın Permolit'le yaptığı anlaşma çerçevesinde 1 milyon 100 bin euro alacağı iddia edildi. Sarı kırmızılıların NEF ile yaptığı 3 yıllık göğüs sponsorluğu anlaşmasından da 52 milyon TL kazanacağını açıklamıştı.

DENAYER'A GALATASARAY ŞOKU! 

Transfer sezonunun son gününde Sarı Kırmızılılar büyük bir şok yaşadı. Daha önceden 1 yıllık süreyle tekrar kiralandığı söylenen Denayer'e Manchester City'den izin çıkmadı. 

CİTY'DEN İZİN ÇIKMADI

Galatasaray yönetiminin her konuda anlaşma sağladığı Jason Denayer'in transferi, kulübü Manchester City'nin izin vermemesi nedeniyle gerçekleşmedi. Böylece Galatasaray transfer sezonunu önemli bir oyuncudan mahrum kalarak tamamlamış oldu. 

GUARDİOLA İSTEMEDİ!

İngiliz ekibinin teknik patronu Pep Guardiola, Galatasaray ile anlaşan Belçikalı futbolcunun Türkiye'ye gelmesini istemedi. Guardiola'nın, gelecekte takımda banko oynatmak istediği Denayer'e, "Türkiye'ye gitme. Kariyerini ya İngiltere ya da İspanya'da devam ettir" dediği belirtildi.

RİEKERİNK'İN HESAPLARI ALT ÜST OLDU!

Bugüne dek 'bitti' gözüyle bakılan Denayer transferinin son dakikada gerçekleşmemesi teknik direktör Jan Olde Riekerink'in hesaplarını alt üst etti. Zamanın kısıtlı olması nedeniyle sarı kırmızılıların başka bir transfer yapması beklenmiyor.