Galatasaray'a yeni sponsor! Cimbom ne kadar para kazanacak?

Galatasaray, Çelik Motor kuruluşu olan Garenta ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Sarı kırmızılı kulüp bu anlaşmadan 3 yıl için 15 milyon TL kazanacak.

Galatasaray, Çelik Motor şirketinin bir alt kuruluşu olan Garenta firması ile sponsorluk anlaşmasın imzaladı. Saat 11.00'de başlayan imza töreninde Galatasaray Yöneticisi Tayfun Demir ile Çelik Motor Genel Müdürü Bora Koçak hazır bulundu.

Törende konuşan Bora Koçak, "Galatasaray yeni yeni pazara girmiş bir marka. Biz de Galatasaray gibi uluslararası bir dünya markası olmak istiyoruz." ifadesini kullandı.

'Formalarımızın her tarafı dolacak'

Galatasaraylı yönetici Tayfun Demir ise, "Bir çok dünya deviyle görüşme halindeyiz. Sona gelmek üzereyiz. Formalarımızın her tarafı dolacak. Taraftarımıza önümüzdeki günlerde başta sponsorluk olmak üzere çok güzel haberler vereceğiz. İçleri rahat olsun." dedi.    

3 yıl için 15 milyon TL

Galatasaray'ın Garenta ile imzaladığı sponsorluk anlaşması kapmasında hak edeceği ücret belli oldu. Buna göre Sarı-Kırmızılı takımın kasasına 3 yıllık sözleşme kapsamında 15 milyon 200 bin TL girecek.