Galatasaray'a Müjde! Hajrovic Yaptığıyla Kaldı

Galatasaray’dan olaylı bir şekilde ayrılan, izet Hajroviç’in Fifa aracılıyla açtığı dava haklı görülmedi. Galatasaray, Hajrovic sıkıntısından kurtuldu.

Galatasaray’dan olaylı bir şekilde ayrılan, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle kaçan izet Hajroviç’in Fifa aracılıyla açtığı dava haklı görülmedi. İzet Hajroviç, Galatasaray’dan 4 milyon 750 bin Euro daha istemişti.

HAJROVİÇ MESELESİ ÇÖZÜLDÜ!

Galatasaray hukuk işleri sorumlusu Ural Aküzüm, Galatasaray’ın Boşnak futbolcuya sadece 92 bin 500 euro daha ödenmesine karar verdiğini belirtti. Ayrıca Aküzüm, “FIFA Galatasaray’ın haklı olduğunu gösterdi. Hajrovic’e s7700 euro gibi düşük bir rakam ödeyeceğiz. Bundan böyle oyuncunun CAS’a gitme hakkı olsa bile, bizde hukuken bu işin peşin bırakmayız.” Dedi.




HAJROVİÇ BONSERVİSİNE 3.5 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ


Grasshopper'dan Ocak 2014' tarihinde 3.5 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında transfer edilen Hajrovic, maaşının zamanında ödenmediği gerekçesiyle Türkiye 'den kaçmış ve Bundesliga ekibi Werder Bremen'e imza atmıştı.

ETİKETLER: hajrovic, hajroviç, hajroviç alacakları, hajrovic fifa kararı, hajroviç sorunu, hajrovic davası, hajrovic kararı