Galatasaray Milot Rashica'yı transfer ediyor

Yasin Öztekin'in her hafta düşüşe geçen performansı, sağ önde orjinal bir kanat oyuncunun bulunmaması Galatasaray teknik heyet ve yönetimini harekete geçirdi.

Yaz ayı transfer sezonunda birçok orta saha ve kanat oyuncusuyla yollarını ayıran Galatasaray, kadro mühendisliği konusunda sınıfta kalınca tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli bu sıkıntıyı iliklerine kadar hissetmeye başladı. İdeal kadroda büyük eksiklerin olduğu sarı kırmızılı takımda yedek kulübesinin de bir hayli cılız kalması Denizli’yi strese sokarken devre arası transfer döneminin gelmesi tecrübeli teknik adama bir nebze olsun nefes aldırdı.

RASHİCA'NIN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

SAĞ BEKE İKİ ADAY VAR

Başkan Dursun Aydın Özbek ile masaya oturan ve transfer edilecek futbolcuları analiz eden Mustafa Denizli takıma iyi bir sağ bek, yeni Felipe Melo ve Burak Yılmaz ile Umut Bulut’u geride bırakacak kaliteli bir forvet istiyor. Orta sahaya defansif sorunları çözebilecek Ryan Donk transfer edilirken, sağ kanatta bir başka Hollandalı futbolcu Rhjin ve Diks'in ismi ön plana çıkmış durumda. Etkili bir golcü futbolcu arayışlarına da tüm hızıyla devam eden Galatasaray, Brezilyalı forvet Damiao ile ilgilenirken listede Alex Meier ve Pato’nun da olduğu biliniyor.

YENİ RİBERY MİLOT RASHİCA

19 ila 23 yaş arası gelecek vaat eden futbolcularla anlaşmaya çalışan Galatasaray, orta sahada her iki kanatta da oynayabilecek etkili bir futbolcu bakıyor. Bir dönem Türkiye’ye gelip kısa bir süre sarı kırmızılı formayı giyen ‘yeni Franck Ribery’sini’ arayan Cimbom, Hollanda pazarına el atarken Sportif Direktör Cenk Ergün ve Fatih İşbecer’in Arnavut futbolcu Milot Rashica için Vitesse kulübüyle masaya oturduğu ortaya çıktı. Bu sezon Vitesse formasıyla 20 maçta 6 gol 2 asist yapan Rashica 19 yaşında olmasına rağmen birçok dev kulübün transfer listesine girdiği öğrenilirken, oyuncunun her iki kanatta ve 10 numaralı pozisyonda oynayabilme yeteneğinde olması Galatasaray’ın iştahını daha da fazla kabartıyor. Avrupa U21 Şampiyonası’nda 5 maçta görev alan ve 1 gol atan Milot Rashica UEFA Avrupa Ligi’nde Southampton karşısında forma giydi.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.