Galatasaray yıldız futbolcuyu transfer etmesine ramak kalmıştı ki...

25 yaşındaki oyuncunun transferi için Bursaspor'un kapısını çalan Galatasaray'a Şenol Güneş engeli.

Sezon başında Sabri Sarıoğlu ve Emmanuel Eboue’yi gözden çıkararak sağ bek arayışlarına başlayan Galatasaray, kasasından 4 milyon 750 bin euro çıkararark Tarık Çamdal'da karar kılmıştı.

Maliyeti Tarık Çamdal’a göre çok daha uygun olan Bursasporlu Şener Özbayraklı'nın transferini noktalayamayan Galatasaray, Tarık'ı renklerine bağlarken, genç futbolcudan beklediği verimi alamadı. Takımında kalan Şener ise yükselişini devam ettirdi.

25 yaşındaki futbolcu, Bursaspor'un Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada adeta büyülerken, kalitesini de gözler önüne serdi. Şu anda Trabzonspor ile Beşiktaş'ın transfer gündemine giren sağ bek oyuncusu, sezon bitmeden adını transfer gündemine yeniden yazdırdı

ŞENOL GÜNEŞ'İN VETOSU

Teknik direktör Şenol Güneş'in veto etmesi nedeniyle Bursaspor'da kalan Şener Özbayraklı için Galatasaray'ın yeni bir teklif yapması beklenmezken, en ciddi teklifle kapısını çalan Trabzonspor'un yanı sıra Beşiktaş'ın da zemin yoklayacağı bildirildi.

Bu sezon ligde 32 maça çıkan 1990 doğumlu oyuncu, fileleri havalandıramazken 4 asist yapma başarısı gösterdi. Takımıyla 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Şener, Bugsaşspor'dan 250 bin euroya alınmıştı.

Galatasaray'da sağ beki domine etmesi için alınan Osman Tarık Çamdal ise 12'si lig olmak üzere 24 karşılaşmada sahne alırken hanesine gol ya da asist yazdıramadı.