Galatasaray ve Trabzonspor elini süremedi Sevilla 10 milyon euro'ya kaptı

Adı Galatasaray ve Trabzonspor ile anılan Chicharito, Sevilla yolunda...

Geçtiğimiz sezon ligi tatminkar bir yerde bitirerek, UEFA Kupası’nı bir kez daha müzesine götüren Sevilla, Javier Hernandez ile sözleşme imzalamak üzere. Bazı menajerler aracılığı ile Galatasaray ve Trabzonspor’a önerildiği iddia edilen Meksikalı yıldız için elini çabuk tutan Endülüs ekibinin M.United’ın kapısını çaldığı, Sevilla’nın bu transfer için 10 milyon euro’yu gözden çıkardığı belirtildi. Carlos Bacca’yı Milan’a, Mbia’yı Trabzonspor’a göndermesine rağmen, Konoplyanka, Ciro Immobile, Adil Rami, Kakuta ve N’Zonzi gibi yıldız futbolcuları transfer eden Sevilla’nın ‘Chicharito’nun’ işini bitirmeye çok yakın olduğu, Hernandez’in bonservis bedelinin bir hayli fazla olması sebebiyle Galatasaray ve Trabzonspor’un milli futbolcuyla hiç ilgilenmedikleri öğrenildi.

Geçtiğimiz sezonu R.Madrid’de kiralık olarak geçiren Javi Hernandez ligde 23 maçta 7 gol 4 asistlik bir performans ortaya koymuştu.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.