Galatasaray ve Fenerbahçe'ye kötü haber!

Türkiye'nin nefesini tuttuğu Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesinde her iki takıma da kötü haber geldi.

DERBİDE YAĞIŞ VAR

Türkiye yarın oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisine kilitlendi. Sezonun bu büyük buluşmasında futbolseverler, keyifli bir doksan dakika için statta ve ekranları başında mücadeleyi takip edecekler.

Ancak maçla ilgili aksaklıklar da yok değil. Seyrantepe metrosunun, yapım çalışmaları nedeniyle maç gününde çalışmayacağının belirtilmesinden sonra şimdi de meterolojiden kötü haber geldi.

İstanbul'da havanın cumartesi günü yağmurlu olacağı duyuruldu, gün içinde bölüm bölüm yağış beklendiği ifade edildi. Ayrıca maç saatinde 10 km hızla kuzeyden rüzgar esmesi ve nem miktarının da yüzde 85 olması bekleniyor.

METRO ÇALIŞMAYACAK

Galatasaray'ın 18 Ekim Cumartesi günü Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yle, 22 Ekim Çarşamba günü de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Durtmund'la yapacağı maçlarda Türk Telekom Arena'ya metro seferleri yapılamayacağı duyuruldu.

Sarı-kırmızılı kulüpten taraftarlara yönelik yapılan açıklamada, Sanayi-Seyrantepe hattında yapımı devam etmekte olan yeni metro tüneli inşaatı nedeniyle metro seferleri yapılamadığı kaydedilerek, "Galatasaray-Fenerbahçe ve Galatasaray-Borussia Dortmund maçlarında Türk Telekom Arena'ya erişim için Sanayi metro istasyonundan kalkacak İETT otobüslerini ücretsiz olarak kullanabilirsiniz" denildi.