Galatasaray ve Fenerbahçe'nin peşinden koştuğu yıldız golcüyü Beşiktaş bitirdi

Yeni transfer politikasına göre, "oynat - para kazan" stratejisini belirleyen Fikret Orman ve yönetimi, Demba Ba'nın yerini dolduracak ismi Arsenal'de buldu.

Demba Ba’yı 13 milyon euro’ya Çin’e gönderen Beşiktaş, hem yıldız golcünün yerini doldurmak, hem de geleceğe yatırım yaparak transfer edeceği futbolcudan para kazanmak istiyor. Loic Remy, Mitroğlou ve Papis Cisse gibi isimleri gündemine alan siyah beyazlı ekip Şenol Güneş’ten rapor beklerken, Fikret Orman ve yönetiminin hedef değiştirerek Joel Campbell için Arsenal’in kapısını çaldığı ortaya çıktı.



ARSENAL İNDİRİM YAPARSA CAMPBELL BEŞİKTAŞ'TA

2014 Dünya Kupası organizasyonunda Brezilya’da adından sıkça bahsettiren ve Galatasaray ile Fenerbahçe’nin transfer gündemine oturan Kosta Rikalı golcü için girişimlere başlayan Beşiktaş’ın bir an önce bu transferi sonlandırmak istediği belirtildi. 23 yaşındaki futbolcuya yatırım yaparak, Campbell’i yeniden Avrupa vitrinine çıkarıp iyi bir paraya satmak isteyen yönetimin, İngiliz kulüple pazarlık halinde olduğu öğrenildi. Joell Campell için kapıyı 13 milyon euro’dan açan Arsenal’in indirime gitmesi beklenirken, yıldız golcü için Real Sociedad’ın da devrede olduğu anlaşıldı.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.