Galatasaray ve Fenerbahçe yıldız golcüyü rüyasında bile göremez!

Adı sürekli olarak Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Boşnak golcü Edin Dzeko'ya 3 büyük kulüp talip oldu.

Aguero ve Jovetic’in yanına Bony transfer edilince sezon sonunda Manchester City’den ayrılmayı kafasına koyan Edin Dzeko için 3 takım birbirine girdi. Adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Boşnak yıldız için girişimlerde bulunan Chelsea, Juventus ve Liverpool’un yarış halinde olduğu öğrenilirken, Dzeko’nun oyun sitili ve tarzının Drogba, Llorente ve Balotelli gibi futbolculara benzemesi bu üç büyük kulübü usta golcü için bir hayli iştahlandırmış durumda.

MOURİNHO "YENİ DROGBA" ARIYOR

Bu sezon Premier Lig’de şampiyonluğunu ilan eden Jose Mourinho, takımı için yeni bir Drogba arayışına girdi. Dzeko’yu bu sebeple isteyen Mourinho Boşnak oyuncu da ısrarcı olurken, Liverpool ise Balotelli fiyaskosunu yine Dzeko ile unutturma peşinde. Carlos Tevez’in yanına pivot bir forvet arayan Allegri’nin de yıldız golcüyü Juventus’a getirme planları içinde olduğu belirtilirken, Dzeko’nun bu kadar seçenek arasında Türkiye’ye gelmesi imkansız olduğu ortaya çıkmış oldu.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.