Galatasaray'da Fenerbahçe derbisinin hazırlıkları başladı

Cim Bom’da şu an tüm olumsuzluklara sünger çekildi. Camia, Fenerbahçe derbisine odaklandı. Seferberlik ilan eden Sneijder, oynamak için her şeyi yapıyor. Hollandalı yıldızın kesin durumu maç sabahı yapılacak testte belli olacak.

Sarı-Kırmızılılar’da şu an tüm olumsuzluklara ve tepkilere bir ara verildi, camiada tüm gözler sadece önümüzdeki Çarşamba günü oynanacak Fenerbahçe derbisine çevrildi. Hollanda Milli Takımı’ndan sakat dönen ve arka adalesinden sıkıntı yaşayan Wesley Sneijder, Türk Telekom Arena’daki mücadelede forma giymek için elinden geleni yapıyor. Alınan bilgiye göre Snejder’in tedavi programı, aynen planlandığı gibi devam ediyor. Hollandalı futbolcu için şu an için kesin bir ifade kullanılmıyor. Ancak tedavinin tüm hızıyla devam ettiği ve maç sabahı yapılacak son testin sonucuna göre Sneijder’in sahada olup olmayacağına karar verileceği bildirildi. Bu testin, maç içinde yıldız futbolcunun yapacağı tüm hareketlerin denenmesini kapsayacağı ifade edildi.

SON MAÇI SADECE 8 BİN TARAFTAR İZLEMİŞTİ

Tecrübeli futbolcunun Florya’daki tedavisinin yanı sıra evinde de sağlık ekibinin söylediklerini harfiyen yerine getirdiği, istekli görüntüsünün oynama ihtimalini artırdığı konuşuluyor. Takımın performansından memnun olmayan taraftarlar da, şimdilik tepkilerine sünger çekmiş durumdalar. Bu sezon 15 bin ortalamaya oynayan, son maçını yaklaşık 8 bin kişinin izlediği Galatasaray’da Arena’nın, bu sezon ilk kez derbide dolması bekleniyor.

TRİBÜN ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Güvenlik sebebiyle metronun kapalı olacak olmasına rağmen, küskün kombine sahiplerinin bile derbiye akın edeceği ve 50 bin kişinin tribünde olacağı öğrenildi. Taraftarlar, Aslan’ın, Fenerbahçe’yi yenmesini istiyor ve takıma da, “Maçı kazanın, her şey tatlıya bağlansın, sizlere tam destek verelim” dedikleri bildirildi. Arena’da derbiye özel koreografi ve benzeri çalışmalara da şimdiden başlanmış durumda.

DİĞER SAKATLARDA SON DURUM

Selçuk İnan: Galatasaray’ın kaptanı dünkü idmanda kendisini denedi, ancak yaptığı koşularda tempoyu çok yükseltmedi. Oynaması planlanıyor.

Hakan Balta: Oynama ihtimali var. Adalesinde sorun bulunuyor. Son antrenmanda ikili mücadeleye girmekten kaçındı. Net bir şey söylemek için erken.

Sabri Sarıoğlu: Onun da adalesinde sıkıntı var. Sabri’nin sahada olma ihtimali tıpkı Wesley Sneijder gibi karşılaşma sabahı belli olacak gibi gözüküyor.

Aurelien Chedjou: Çaykur Rize maçında sakatlanan Kamerunlu stoperin tendonlarında esneme tespit edildi. Oynaması zor gözüküyor.

GALATASARAY'DA BUZLAR ERİMİYOR