Galatasaray Serdar Aziz için tehlikeli sularda yüzüyor!

Sarı kırmızılı ekibin Serdar Aziz ısrarı bitmiyor ama oyuncuya verecek parası da yok.

BURSASPOR OYUNCU İÇİN ASTRONOMİK ÜCRET İSTEDİ

Chedjou’nun Afrika Kupası’na gidecek olması sebebiyle bu bölgeye mutlaka bir takviye yapmak isteyen Galatasaray, transfer listesindeki isimlerden Uğur Demirok’u Trabzonspor’a kaptırmıştı. Bunun üzerine yerli piyasasındaki bir diğer önemli isim Serdar Aziz’le temasa geçen Sarı-Kırmızılılar, Bursaspor’un istediği astronomik bonservis bedeli nedeniyle geri adım atmıştı.

YENİ STRATEJİ "İLGİLENMİYORUZ"

Ancak Galatasaray Yönetimi bu transferden vazgeçmiş değil. Özellikle Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak, “Transfer yapmayacağız” yönünde demeçler vererek, şimdilik ortamı soğutmaya çalışıyor. Zira transfer heyeti, Serdar Aziz’in gündemden düşmesiyle birlikte tekrar harekete geçmeyi planlıyor.

Her ihtimale karşın Hakan Balta ve Koray Günter gibi isimleri hazır tutmaya çalışan teknik patron Hamza Hamzaoğlu, diğer yandan müjdeli transfer haberini dört gözle bekliyor.

ARADA 4 MİLYON EURO FARK VAR

Galatasaray’ın Serdar Aziz için gözden çıkardığı bonservis bedeli en fazla 3 milyon Euro. Bursaspor’un istediği rakamın 7 milyon Euro civarında olduğu belirtiliyor. Sarı-Kırmızılılar yine önce oyuncuyu ikna etme formülünü devreye sokarak, daha sonra da oyuncunun kendi kulübünden izin istemesini sağlayacak. Bursa altyapısından yetişen Serdar’ın da artık büyük bir takım forması giymek istediği, gelen haberler arasında.