Kupa Karşılaşmasında da Real Madrid kazandı! İşte Dün Oynanan Galatasaray Real Madrid Maç Özeti ve Golleri (19.8.2015,)!

Berbabeu da oynanan maçta Real Madrid Galatasaray'ı 2-1 yendi. Maçın gollerini ve özetini ajanshaber.com da bulabilirsiniz.

Maçın henüz ilk dakikaların da İspanya devi Real Madrid Galatasaray karşısında oyuna ağırlığını koydu. Henüz ilk dakika da Ronaldo'nun sert şutunu son anda Muslera çeldi ve mutlak golü önledi.

GALATASARAY REAL MADRİD MAÇ ÖZETİ

Dün Türkiye saati ile saatler 23.30'u gösterdiğin de Galatasaray Real Madrid mücadelesi başladı. Maç Real Madrid'in stadın da oynanıyor. Henüz dakikalar 1 gösterdiğinde Real Madrid etkisini gösterdi ve Portekizli Yıldız Cristiano Ronaldo'nun mutlak gollük şutunu Muslera son anda çıkardı. İlk dakikalar da etkisini gösteren Real o dakikalar da golü bulamayınca Galatasaray kısa süre de başladı ve etkisini göstermeye başladı.
Top bir o kalede bir bu kaledeyken dakikalar 17'yi gösterdiğinde Modric'in açtığı ortadan Nacho golü buldu ve ilk yarının sonucunu belirledi. Soyunma odasına 1-0 yenik giden Galatasaray da moreller bozulmuştu. 2. yarıya ise Galatasaray etkili bir şekilde başladı ve dakikalar 53'ü gösterdiğinde yeni transfer Lukas Podolski'nin pası ile takımın ve Hollanda milli takımın 10 numarası olan Wesley Sneijder ağları havalandırdı. Dakikalar ilerlediğinde Galatasaray Real Madrid maç özeti adlı yazımıza devam edeceğiz. Galatasaray'ın attığı golden Madrid bastırmaya başladı ve baskıları  maçın sonuna yaklaşırken Marcelo'nun attığı gol ile etkisini gösterdi. Maç bu sonuç ile bitti   GALATASARAY REAL MADRİD MAÇ GOLLERİ   Galatasaray Real Madrid Maç Golleri 'nde ilk gol perdesini açan oyuncu Nacho oldu. Nacho'nun attığı kafa golün de asisti açtığı ortayı tam hedefe yollan Luka Modric oldu. Golden sonra Galatasaray biraz toparlandı ve Galatasaray Real Madrid Maç golleri ilk yarı bu kadar oldu.

2. yarıya ise temsilcimiz olan Galatasaray hızlı başladı ve Alman Panzeri Lukas Podolski'nin yaptığı asistle Hollandalı süper yildiz Wesley Sneijder filleri havalandırdı. Galatasaray Real Madrid maç golleri adlı yazımıza gol oldukça eklemeler yaparak sizi haberdar edeceğiz. Dakikalar 81'i gösterdiğinde Brezilya'lı bek Marcelo attığı gol ile skoru 2-1 e getirdi. Böylelikle rakibi karşısında üstünlüğü getiren golü atmış oldu. Maç bu sonuç ile bitti.

REAL MADRİD GALATASARAY 2-1 BİTEN MAÇ HAKKINDA BİLGİLER

Dün gece oynanan hazırlık mücadelesin de gülen taraf Real Madrid oldu. Gülen taraf Real Madrid'in gollerini Nacho ve Marcelo attı. Galatasaray Real Madrid maç golleri 'ni toplma 3 oyuncu kaydetti. Galatasaray'ın golünü ise Wesley Sneijder attı . Real Madrid Galatasaray 2 1 biten maç özeti ise halen yayınlanmadı. Galatasaray Real Madrid maç özeti yayınlandığı zaman sizlere yayınlayacağız. Bunun için takipte kalın.

etiket: Galatasaray Real Madrid maçı izle, Galatasaray Real Madrid maç özeti, Galatasaray Real Madrid maçı kaç kaç bitti, Galatasaray Real Madrid maç golleri, Galatasaray Real Madrid geniş özet, Real Madrid Galatasaray 2 1