Galatasaray Osmanlıspor Maçı! Osmanlıspor Galatasaray maçı saat kaçta?

Galatasaray Osmanlıspor’u kendi evinde konuk ediyor. Galatasaray Osmanlıspor maçı saat kaçta, nerede oynanacak? Tüm bu sorularınızın cevabını ajanshaber.com da bulabilirsiniz.

Bugün Galatasaray ile Osmanlı Spor karşı karşıya geliyor! Brezilya Felipe Melo uzun bir süreden sonra tekrar kadroda kendisine yer buldu. Galatasaray Osmanlıspor maçı saat kaçta, Galatasaray Osmanlıspor ilk 11’leri ve maç nerede oynanacak ? Tüm sorularınızın cevabını ajanshaber.com da bulabilirsiniz.

GALATASARAY OSMANLISPOR MAÇI

Süper Lig’in yeni takımlarından Osmanlıspor bugün Galatasaray ile karşı karşıya geliyor. İlk hafta her iki takımda oynadıkları maçlardan birer puanla ayrıldı. Geçtiğimiz hafta ezeli rakipleri 3’er puan alırken Galatasaray 1 puan almıştı. Bu hafta ise ezeli rakibi olan Beşiktaş hiç puan alamazken Fenerbahçe ise 1 puan aldı. Galatasaray bu fırsatı bugün Osmanlıspor karşısında değerlendirmeye çalışacak. Galatasaray kadrosuna supriz bir isim daha dahil edildi. O supriz isim transfer sezonunda adını sıkça duyduğumuz ve problemleri bir türlü bitmeyen  Brezilya’lı yıldız Felipe Melo’dur.

GALATASARAY OSMANLISPOR MAÇI SAAT KAÇTA

Galatasaray Osmanlıspor maçı saat kaçta ? Galatasaray Osmanlıspor maç saati belli oldu. Sarı kırmızılı ekip ve Spor Toto Süper Lig yeni temsilci olan Osmanlı maçı bugün saaat 21:45 de başlayacak. Galatasaray Osmanlıspor’u yenerek ligde ki ilk galibiyetini almak istiyor. Felipe Melo’da 93 gün sonra taraftar karşısına çıkacağı için kendini göstermek istiyor ve taraftarın tekrardan gönlünü almak isteyecek. Osmanlı Spor ise 4 büyüklere karşı galibiyet almak için Galatasaray karşısında elinden geleni yapacaklar.



GALATASARAY OSMANLISPOR MAÇI NEREDE OYNANACAK

Galatasaray Osmanlıspor maçı nerede oynanacak ? Spor Toto Süper Lig’in bu hafta ki son karşılaşması olan Galatasaray Osmanlıspor mücadelesi Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanılacak. Takımları yağmurlu bir hava bekliyor ve her iki tarafın da işi hava şartlarından dolayı zor gibi gözüküyor. Osmanlı Spor ile Galatasaray lig tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek. Osmnalı Spor ilk kez Türk Telekom Arena sahasın da maça çıkacak.

GALATASARAY OSMANLISPOR MAÇ HAKEMİ KİM 

Bugün tarihleri boyunca ilk kez karşı karşıya gelecek ekipler olan Osmanlıspor Galatasaray maçını bilindik bir hakem yönetecek. Geçtiğimiz sezon bir çok maçı yönetirken ağır eleştirilere mahruz kalan hakem bugün ki maçta ki performansı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Galatasaray Osmanlıspor maç hakemi kim ? Galatasaray Osmanlıspor hakemi Hüseyin Göçek olacak. Osmanlıspor Ankara takımı olduğu Ankara’da göçekleriyle meşhur olduğu için şimdi’den sosyal medya da maçın hakemi Hüseyin Göçek’in soy adı ile espriler atılmaya başlandı.

SAAT : 21 : 45
STAD : TT ARENA
HAKEM : Hüseyin Göçek
YAYIN : LİG TV

etiket:Galatasaray, Osmanlıspor, Galatasaray Osmanlıspor, Galatasaray Osmanlıspor maçı, Galatasaray Osmanlıspor maçı saat kaçta, Galatasaray Osmanlıspor maçı nerede oynanacak, Galatasaray Osmanlıspor maç hakemi kim, Galatasaray Osmanlı ilk 11