Transfer Dönemin de Sessiz Kalan Galatasaray Pato’yu mu Transfer Ediyor, Pato Galatasaray’a mı Geliyor!

Transfer dönemin de sessiz kalan Galatasaray Pato’yu mu alıyor? Ajanshaber.com sayfamızdan öğrenebilirsiniz

Süper Lig de ilk hafta 4 büyüklerden hepsi galip gelirken Galatasaray’ın berabere kalması taraftarları kızdırdı. Taraftarlar bu beraberliği transfer sezonun da Galatasaray külübünün eksik transfer yapmasına bağlıyor. Galatasaray takımı taraftarı mutlu edebilmek için Alexandre Pato için kollarını sıvadı. Brezilya’lı yildiz olan Pato çok iyi yeteneklere sahip olmasına rağmen bir türlü gittiği takımlar da dikiş tutturamadı.Pato yeteneklerini rahatça sergilemek için Galatasaray’a sıcak baktığı gelen haberler arasında.

GALATASARAY PATO’YU MU ALIYOR

Transfer sezonuna Akhisar’dan Bilal Kısa’yı alarak hızlı bir giriş yapan Sarı Kırmızılı ekip şimdi de Brezilya Lig’inde oynayan Sao Paulo formasını giyen hepimizin yakından tanıdığı forvet oyuncusu olan Alexandre Pato ile ilgileniyor. Galatasaray transfer sezonun da forvet hattını Alman Panzeri Lukas Podolski ile güçlendirmişti. Sarı kırmızılı ekip Alexandre Pato transferi ile forvet hattını sağlama almayı düşünüyor.

İngiliz ekiplerinden Slaven Bilic’in çalıştırdığı West Ham külübü Burak Yilmaz ile ilgilendiğini ve bu transfere sıcak bakan Burak Yilmaz her an transferi gerçekleşe bilir. Burak Yilmaz büyük ihtimalle transfer olacağı için taraftarlar Galatasaray Pato’yu mu alıyor acaba diye düşünmeye başladı. Sarı kırmızılı ekip de Burak Yilmaz’ın boşluğunu Brezil ya milli takımın da da oynayan Alexandre Pato ile doldurmayı düşünüyor.

GALATASARAY PATO’YU ALDI MI

Transfer dönemin de Bilal Kısa, Carole, Paul Jem Karacan ve son olarak da Alman yildiz Lukas Podolski’yi transfer eden Galatasaray şimdi de kadrosunu Brezilya’lı forvet Pato ile kuvvetlendirmek istiyor. Takımı ve oyuncu ile büyük bir ölçüde anlaşan Sarı kırmızılı camia bugün yarın oyuncuyu KAP’a bildireceği biliniyor. Brezilya’lı forvet kiralık ve ya bonservis bedeliyle transfer edilmesi düşünülüyor. Galatasaray Pato’yu aldı mı derseniz kesin bir sonuç yok ama büyük ölçüde anlaşma sağlanmıştır.

PATO KİMDİR ?

Tam adı Alexandre Pato’dur. Daha önce İnternacional, Milan, Corinthians ve Sao Paulo formalarını giymiştir. Şu an ise Sao Paulo formasını terletmektedir. Bu dört takım da toplam da 254 maça çıkan Pato toplam da 100 gol atmış ve 30 da asist yapmıştır.

Pato için en yüksek ödenen bonservis bedeli ise Milan tarafından henüz 17 yaşında ike 22 milyon euro ödenmiştir. Milan Brezilya’lı forveti geleceğin Shecvhenko’su olarak görüyor ve hatta Shecvhenko’nun giydiği 7 numaralı forveti vermişti. Milan da istenilen başarıyı gösteremeyen Pato Corinthians’a transfer olmuştur. Pato kimdir sorununu da yukarı da verdiğimiz bilgilerle anlatmış olduk.

etiket:Alexandre Pato, Galatasaray Pato’yu mu alıyor, Galatasaray Pato,Galatasaray Pato'yu aldı mı, Galatasaray, Pato kimdir