Galatasaray Cenk'i KAP'a Bildirdi (Son Dakika)!

Transfer dönemini suskun geçiren Galatasaray Cenk Gönen'i kadrosuna kattı mı ?Tüm detayları ile haberimizde okuyabilirsiniz.

Transfer dönemin de ezeli rakibi olan Fenerbahçe'nin bir hayli arkasın da kalan Galatasaray yeni bir transfer hazırlığında mı ? 3 Kupa birden kaldıran sarı kırmızılı ekip geçtiğimiz sezona kupaları ile damga vurdu. Galatasaray 3 kupa kaldırmasına rağmen taraftarlarını bir türlü mutlu edemedi.Galatasaray taraftarının mutsuzluğu takımlarının transfer yapmamasından dolayı.
GALATASARAY CENK GÖNEN'İ ALDI MI
Transfer sezonuna bir hayli sessiz kalan Galatasaray Beşiktaş forması giyen Cenk Gönen ile her konuda anlaşma sağladı. Cenk Gönen transferı taraftarı memnun eder mi ? Galatasaray taraftarını bu dakika dan sonra ancak büyük bir süper yildiz transfer ederek mutlu edebilir. Galatarasay Cenk Gönen'i aldı mı dersek aldı ama Muslera'nın yedeği olarak aldı. İlk 11'de oynatmak için değil zaten Galatasaray'ın en sıkıntısız yeri kalecisi. Muslera zaten geçtiğimiz sezon'un en iyi kalecisi seçildi. Bir çok maçta yaptığı kurtarışlarla kuşkusuz takımının şampiyonluklar ve kupa kaldırmasında ki en büyük rolü oynadı.   GALATASARAY CENK GÖNEN TRANSFERİ   Galatasaray Cenk Gönen transferi ile bu sene ki yapmış olduğu 5. transferi gerçekleştirmiş oldu. Daha önceleri ise Akhisar'dan milli yildiz olan Bilal Kısa'yı. Sonra genç oyuncu Paul Jem Karacanı ve yine genç olan Carole'yi ve Galatasaray camiasına damga vuran süper yildiz Lukas Podolski'yi kadrosuna kattı. Galatasaray Cenk Gönen transferi ile transfer sezonu bitmesine günler kala herkesi şaşırttı.   GALATASARAY CENK GÖNEN'İ NE KADARA ALDI   Galatasaray Cenk Gönen için ne kadar verildiği henüz kamuoyuna bildirilmedi. Orta da dolanan dedikodulara göre 500 bin euro'ya anlaştıkları ifade ediliyor. Beşiktaş külübü ile geçtiğimiz sezon sözleşmesini uzatan genç file bekçisi yıllık 900 bin euro maç başına da 10 bin euro ya anlaşmıştı. Galatasaray Cenk Gönen iiçin yine aynı teklifi sunar diye bekliyoruz. Galatarasay Cenk Gönen'i ne kadara aldı henüz bilmiyoruz açılandığı an sizlerle paylaşıcağız.   CENK GÖNEN KİMDİR
Cenk Gönen kimdir ssorusuna kısaca cevap verelim. Cenk Gönen 21 şubat 1988 izmir de doğdu. Türk milli bir kaleci. 27 yaşın da olup 1.90 boya sahiptir. Bu transfer sezonun da Beşiktaş'ta istanbul ekibi olan sarı kırmızılı takıma transfer olmuştur.
Etiket:Cenk Gönen Galatasaray'a mı gitti, Cenk Gönen Galatasaray, Galatasaray transfer, Galatasaray Cenk Gönen'i aldı mı ? Cenk Gönen Kimdir ?