Galatasaray maçı öncesi olay!

Galatasaray'ın yarın Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Borussia Dortmund'da sinirler çok gergin.

Bundesliga'da üst üste 5. maçını kaybederek küme düşme hattına inan sarı siyahlı ekibin hocası Klopp, futbolcusu Kagawa'yı hırpalarken görüntülendi.

şampiyonlar ligi'nde yarın Galatasaray'ı konuk edecek olan Borussia Dortmund'un yaşadığı gerilim her geçen saniye artıyor. Bundesliga'da arka arkaya beş kez yenilgiye uğrayan ve on maçta ancak 7 puan toplayabilen sarı siyahlılar hiç bu kadar başarısız olmamıştı.

Dortmund oyuncuların yaşadığı gerilimin gitgide büyüdüğünü ifade eden Bild gazetesi, sinirlerin de gergin olduğunu vurguladı.

KAGAWA, KLOPP'UN EN SEVDİĞİ FUTBOLCU!

"Ya hep ya hiç" mantığı ile yola çıkan teknik direktör Jürgen Klopp'un, takımını hizaya getirmek için tüm gücünü ortaya koyacağını ve her zamankinden daha çok zorlayacağı belirtildi.
Bundan, Klopp'un en sevdiği futbolcu olan Shinji Kagawa'nın da nasibini aldığını ifade eden Bild, ünlü teknik adamın Japon oyuncuya el kol hareketleri ve yüksek sesle hitap ettiğini kaydetti.

HUMMELS DE SAKATLANDI

Takımın ayrıca sakatlıklarla mücadele ettiğine dikkat çeken Bild, defans oyuncusu Mats Hummels'in üç hafta oynamayacağını da hatırlattı.

PAZAR GÜNKÜ RAKİP MÖNCHENGLADBACH

17. sıraya düşen Dortmund'dan olağanüstü performans beklenirken, bunun özellikle pazar günü güçlü Gladbach takımına karşı oynanacak maçta zor olacağı belirtildi. Hoffenheim'in yanı sıra üç diğer takım ile karşı karşıya gelen Dortmund'un bir an önce galip gelip sonraki maçlar için kuvvet kazanması gerektiği ifade edildi.

KULÜP BAŞKANI ENDİŞELİ

Borussia Dortmund Başkanı Hans-Joachim Watzke, "Gelecek sezonda uluslararası değerinde bir performans sergilemediğimiz takdirde, Reus gibi bir adamı tutmak zor olacak" dedi.
Bild, bir yıl önce takımdan ayrılan Lewandowski ve Götze gibi süper starlardan sonra Reus'un da gitmesinin Dortmund ruhuna derin yaralar açabileceğini öne sürdü.