Galatasaray, Bursa'da mahsur kaldı

Galatasaray-Bursaspor maçının ardından Bursa Atatürk Stadı tribünlerinde olaylar çıktı. Galatasaray kafilesi ise çıkan olaylar nedeniyle stadyumdan ayrılamadı.

Galatasaray'ın Bursaspor'u 3-2 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmasının ardından Bursa Atatürk Stadı tribünlerinde olaylar çıktı. Bursaspor taraftarının bulunduğu tribünlerde Yeşil-Beyazlı taraftarlarla polis arasında olaylar çıktı.

Maç sonu koltukları sökerek Galatasaraylılar'ın olduğu bölüme atmaya başlayan taraftarlara polisler müdahale etti ve bu kişiler dışarıya çıkarıldı. Polis bazı taraftarları gözaltına aldı. Yaşanan ardebede sonrası tribünlerin boşalmasının ardından çok sayıda koltuğun kırıldığı görüldü. Bazı polislerin de küçük yaralanmalar yaşadığı bildirildi. Stat dışında da küçük çaplı tartışmaların olduğu ifade edildi.

Galatasaray kafilesi mahsur kaldı

Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Galatasaray'lı futbolcular ve teknik heyet henüz stadyumdan ayrılamadı. Maç sonu Bursasporlu taraftarların 34 plakalı araçlara zarar vermesi nedeniyle güvenlik güçleri Sarı Kırmızılılar'ın stadyumdan çıkmasına izin vermedi. Galatasaraylı taraftarlara da çıkış izni verilmedi.