"Galatasaray bize öyle oynamaz..."

Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, Ahkisarspor ve Konyaspor maçı arasında takım performansının çok değişmediğini söyledi.

1 HAFTDA MI TAKIM DEĞİŞTİ?

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, takımda her zaman inanç ve hırs olduğunu, Akhisar Belediyespor ile Konyaspor maçları arasında herhangi bir değişimin yaşanmadığını belirtti. Bayramlaşma töreni sonrası sorularımızı yanıtlayan Kartal, “Bir hafta önce Akhisar maçını oynadık. 1 haftada mı değişti yani bu takım? Fenerbahçe her maç aynı inanç ve hırsla sahaya çıkıyor. Torku Konyaspor karşılaşmasında oyuncularım ölümüne oynadı” ifadelerini kullandı.  Sarı-lacivertli ekibin hocası, kamuoyunun sabırsız olduğunu belirterek, “19 yıldır antrenörlük yapıyorum. Dünyanın en iyi hocalarıyla çalıştım. Biraz zaman lazım. Her şey bir anda olmuyor. Biz en iyi şekilde çalışıyoruz, yavaş yavaş geliyoruz” dedi.

AKHİSARSPOR MAÇINDA 14 GOL GİRİŞİMİMİZ VAR

Kartal, maç içi istatistik verilerinin kendileri açısından pozitif olduğunun da altını çizerken, “Akhisar maçında 14 gol girişimimiz var. Bunları isteyen herkese tek tek izletirim. Rakibin 5 tane gol girişimi var, iki tanesi gol oldu” diye konuştu.

Fenerbahçe teknik direktörü, “Galatasaray, 3’lü defans çıkarsa favori Fenerbahçe olur” yorumumuza ise “Sanmıyorum. 3’lü defans oynamazlar” yanıtını verdi. Kartal, milli takımdan dönecek oyuncuların durumuna göre derbinin taktiğine karar vereceklerini belirterek, “Tüm planları önceden yaparsınız, sonra oyuncular sakat döndükleri zaman her şey silbaştan olur” dedi. İsmail Kartal sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu için de “Zamanla yarışıyoruz. Fiziksel olarak bir sıkıntısı yok. Yeter ki koşabilecek noktaya gelsin” değerlendirmesinde bulundu.