Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye 3 yıldız futbolcudan kötü haber geldi

3 büyüklerin listesinde bulunan Glen Johnson, Essien ve Van Persie hemen hemen tercihlerini yaptı.

Şüphesiz Avrupa’da yaşanan transfer gelişmeleri Türk takımlarını da yakından ilgilendiriyor. Sözleşmesi biten kaliteli oyuncuları listesine yazan 4 büyükler, futbolcuların tercih edecekleri  kulüpleri verecekleri kararları an be an takip ederken, şu sıralar özellikle İngiltere ve İtalya’da Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı doğrudan etkileyecek transfer hareketliliği yaşanıyor.

JOHNSON PREMİER LİG'DE KALACAK, ESSİEN KOMŞUYA ÇOK YAKIN

Gelecek sezon Sabri Sarıoğlu’na iyi bir alternatif arayan Galatasaray, Liverpool’lu oyuncu Glen Johnson’la yakından ilgilenirken, tecrübeli futbolcunun Arsenal ve West Ham’a daha yakın olduğu bildirildi.



Kariyerinde Lyon, Chelsea, R.Madrid ve Milan gibi takımlarda top koşturan Essien’in Panathinaikos ile dirsek teması halinde olduğu belirtilirken, Ganalı yıldızın Watford ve MLS ekipleriyle de adı anılmakta. Bir dönem Beşiktaş’ın da ilgilendiği Essien’in Yunanistan’a daha yakın olduğu anlaşıldı.



VAN PERSİE'DE UMUT VAR AMA...

Geçtiğimiz hafta WBA maçında son derece kötü bir futbol oynayan (penaltıda atamamışı) ve o maçla beraber Louis Van Gaal’in bir kez daha gözünden düşen Robin Van Persie, C.Palace maçıyla beraber tamamen gözden çıkarıldı. Selhurst Park’ta bitik ve silik bir görüntü veren tecrübeli yıldızın, sezon sonu ManU ile yolları ayırması beklenirken, deneyimli teknik adamın Van Persie’nin yerine Depay’ı transfer etmesi Persie’nin sonunu getirdiği yazılıyor.



Fenerbahçe’nin çok yakından ilgilendiği Van Persie’nin Türkiye’ye gelme ihtimali bir hayli artarken Hollandalı yıldızın İnter’e gidebileceği de konuşuluyor.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.