Galatasaray Beşiktaş maçının hakemi belli oldu!

Hafta sonu oynanacak olan dev derbide düdük çalacak isim belli oldu.

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray ile Beşiktaş arasında Pazar günü hayati derecede önemli bir maç oynanacak. Lider Galatasaray bu maçı kazanıp 34.haftada Rize deplasmanından en az 1 puanla dönerek şampiyon olma hesapları yaparken, Fenerbahçe ise Başakşehir’i yenip ezeli rakibinin puan kaybını bekleyecek. Bu önemli mücadelenin hakemi kim olacak sorusu tüm futbol severlerin aklını kurcalarken, Eski MHK Başkanı Bülent Yavuz, dev derbide düdük çalacak ismi AjansHaber’e açıkladı.



Şampiyonlar Ligi finalini alan ve bir hayli morallenen Cüneyt Çakır’ın, Galatasaray Beşiktaş maçını yöneteceğini söyleyen hakem hocası Bülent Yavuz, “Elinizde Cüneyt Çakır gibi bir hakem varsa, hemen hemen şampiyonun belli olacağı bu maça Çakır verilir” dedi.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.