Galatasaray 20 milyon euro'luk futbolcuyu bedavaya alıyor

Kariyerinde daha önce Sevilla ve M.City formalarını giyen 1,87'lik dev kule sezon sonu Galatasaray'a geliyor.

Gelecek sezon transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray’da Burak Yılmaz’ın yanına iyi bir golcü bakılırken, Hamza Hamzaoğlu’nun listesinde bulunan Fernandao ve Niasse’nin maliyetleri sarı kırmızılı yönetimi bir hayli terletiyor. Bursaspor’un yıldız futbolcusu Fernandao’da önceliğin "yeşil timsahlarda" olması, Recep Bölükbaşı'nın elini güçlendirirken, Fenerbahçe’nin de Brezilyalı oyuncu için devreye girmesi Galatasaray’ı bu transferde geri plana itiyor.



NİASSE PAHALI GELDİ

Akhisarspor’da Hamza Hamzaoğlu ile büyük bir çıkış yakalayan ve Moskova kulübüne 5 milyon euro’ya transfer olan Niasse’den de kötü haber geldi. Senagalli oyuncu için 6 milyon euro bonervis bedeli belirleyen Lokomotiv Moskova Galatasaray’ı şaşırtırken, Abdurrahim Albayrak’ın bu transferden de elini ayağını çektiği öğrenildi.

DROGBA GİTTİ PANDEV GELDİ!

Didier Drogba’nın gidişinden sonra takıma iyi bir pivot forvet almak isteyen Galatasaray aradığı ismi İngiltere’de buldu. 2013’de Sevilla’dan M.City’e 25 milyon euro’ya transfer olan ve geçtiğimiz sezon İngiliz kulübünde 31 maçta 9 gol atan Alvaro Negredo bazı menajerler aracılığı ile sarı kırmızılı yönetime tavsiye edildi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve şu anda Valecia’da top koşturan yıldız golcü için “olur” diyen Hamza Hamzaoğlu bu transfere onay verirken, 29 yaşındaki İspanyol golcü için Albayrak’ın harekete geçtiği öğrenildi.

Bu sezon Laliga’da Valencia forması giyen Negredo 23 maçta 4 gol 4 asist yaptı.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.