Gabbiadini'den Galatasaray açıklaması

Mancini'nin ısrarla istediği iddia edilen İtalyan golcü Manolo Gabbiadini, transferden önce sahaya odaklanmak istediğini söyledi.

GABBIADINI'NİN AKLINDA TRANSFERDEN ÖNCE DÜNYA KUPASI VAR

Roberto Mancini’nin Sampdoria-Livorno maçında tribünden izlediği Manolo Gabbiadini, Galatasaray çalıştırıcısının kendisini takip etmesi hakkında yorumda bulundu. Mancini’nin bir numaralı hedefi olarak gösterilen Gabbiadini, “Mancini ve Galatasaray mı? Futbolda her şey olabilir ancak şu an transfer konularını düşünmek yerine sahaya odaklanmak ve işimi en iyi şekilde yapmak istiyorum” dedi.

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Cesare Prandelli tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan milli takım kadrosunda yer verilen 22 yaşındaki forvet şöyle devam etti: “Açıkçası çağrılmak benim için sürprizi olmadı. Prandelli’nin genç oyuncuların durumunu izlediğini ve buna önem verdiğini biliyordum. Önümüzdeki çalışma periyodunda en iyisini yapmak istiyorum. Brezilya için ise hocamı ikna etmek adına önümde üç ayım bulunuyor.”

Juventus’un deneyimli futbolcusu Andrea Pirlo’ya özel bir hayranlık duyduğunu da ifade eden Gabbiadini, “Gelecekte bir gün onunla birlikte oynamayı isterdim” diye konuştu.