Galatasaray'da forvete 3 aday

Galatasaray, görüşmelerine devam ettiği Everton’dan Niasse, Nottingham Forest’tan Veldwijk ve Zürih’ten Sadiku’dan birisini Aslan yapacak.

Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim, golcü arayışlarında üç isimde yoğunlaştı. Sarı-kırmızılılar, Everton’dan Oumar Niasse, Nottingham Forest’tan Lars Veldwijk ve Zürih’ten Armando Sadiku’dan birini renklerine katmak için son hamlelerini yapıyor.

NIASSE GELMEYE HAZIR AMA…

Niasse, Galatasaray’a “evet” demiş, kulübüyle pazarlıklar ise kıran kırana sürüyordu. Sarı-kırmızılı ekibin diğer golcü adayı Veldwijk’te ise tam aksi bir durum söz konusu. Nottingham 2.7 milyon Euro’luk satışa onay verirken Hollandalı, yıllık olarak 2 milyon Euro istiyor. Sarı-kırmızılılar bu rakamı aşağıya çekmeye çalışıyor. Yönetim İsviçre’de de cephe açtı ve Sadiku için görüşmelere başladı. Zürih, golcüsü için 3.5 milyon Euro isterken, Cimbom, 2.5 milyon Euro teklif etti. Arnavut oyuncu da Galatasaray’a sıcak bakıyor. Yönetim, bu üç futbolcuyla ilgili kararını verip, el sıkıştığı ismi Danimarka kampına yetiştirecek.

TRANSFERLER KAMPA YETİŞSİN

Bugüne kadar sadece Serdar Aziz ve Emrah Başsan’ı renklerine katabilen Galatasaray’da, Teknik Direktör Riekerink huzursuzluk yaratmaya başladı. Daha önce de yönetime yeni transferlerin kampa yetişmesi gerektiğini belirten Hollandalı çalıştırıcı, bu isteğini yineledi. Yönetim de hocasına söz vererek, Danimarka kampına en az bir iki ismin yetişeceğini iletti.