Fikstüre göre şampiyon olacak takım belli oldu!

Fenerbahçe Galatasaray'ı, Beşiktaş ise deplasmanda Sivasspor'u devirince Süper Lig'de ortalık iyice karıştı.

Derbi maçının oynandığı 23. haftada Fenerbahçe Galatasaray’ı, Beşiktaş Sivasspor’u deplasmanda yenince Süper Lig 24.haftada yeniden start aldı. Galatasaray’ın 51 puanla liderliği Beşiktaş’la paylaştığı haftada Fenerbahçe’nin 50 puanla zirveden kopmaması 3 büyüklerin bundan sonra oynayacağı maçları akıllara getirdi.

FENERBAHÇE'NİN 6 DEPLASMANI BEŞİKTAŞ'IN İSE AVRUPA KUPASI MACERASI VAR

Birbirinden zorlu takımlarla karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’den, fikstüre göre en şanslı takım lider Galatasaray gibi duruyor. 2 hafta İstanbul’dan dışarıya çıkmayacak olan sarı kırmızılılar, TT Arena’da önce Başakşehir’le karşı karşıya gelirken, haftaya ise Kasımpaşaspor deplasmanına gidecek.

İşte 3 büyüklerin zorlu deplasman maçları…

GALATASARAY



BEŞİKTAŞ



FENERBAHÇE



YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.