Fenerbahçe'ye Kadıköy'de soğuk duş! Fenerbahçe 0-1 Bursaspor

Ligin 3. haftasından Fenerbahçe evinde ağırladığı Bursaspor'a mağlup oldu. Böylece sarı lacivertli ekip yeni sezonun üçüncü karşılaşmasında da galip gelemedi.

Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe kendi evinde Bursaspor'a yenildi. Ligin üçüncü haftası olmasına rağmen sadece 1 puan alabilen Kanarya uzun bir aradan sonra kendi evinde yenildi.

BURSA TEK GOLLE 3 PUANA ULAŞTI

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe, evinde Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan mücadeleyi Bursaspor 1-0'lık skorla kazandı.

Bursaspor'a galibiyeti getiren gol, 33. dakikada Arjantinli yıldız Pablo Batalla'nın kafa vuruşuyla geldi. Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde ilk kez, ilk 3 haftayı galibiyetsiz kapatmış oldu.

Bu skorun ardından Bursaspor 2. galibiyetini aldı ve 6 puanla 4. basamağa yerleşti. Fenerbahçe ise 3 haftayı galibiyetsiz geçerken, 1 puanla 16. sırada kaldı.

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacakken, Bursaspor ise evinde Kayserispor'u konuk edecek.

FENERBAHÇE 0 - 1 BURSASPOR

Stat: Ülker Stadı

Hakemler: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Van der Wiel, Neustaedter (Dk. 76 Emenike), Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza, Ozan Tufan, Alper Potuk (Dk. 46 Van Persie), Lens (Dk. 74 Stoch), Volkan Şen, Sow

Bursaspor: Harun Tekin, Ertuğrul Ersoy, İsmail Konuk, Sivok, Aziz Eraltay, Şamil Çınaz, Faty, John (Dk. 60 Sercan Yıldırım), Pablo Batalla, Del Valle (Dk. 90 Necid), Kubilay Kanatsızkuş (Dk. 74 Mert Örnek)

Gol: Dk. 33 Batalla (Bursaspor)

Sarı kartlar: Dk. 44 Faty, Dk. 83 Sercan Yıldırım (Bursaspor)