Fenerbahçe'nin kâbusu Gomez

Fenerbahçe maçında 2 ve Galatasaray mücadelesinde 1 gol kaydeden Alman futbolcu, şovuna Kadıköy'de de devam edip takımını zirvede tutmanın hesaplarını yapıyor.

Sezon başında İtalya Serie A ekibi Fiorentina’dan Beşiktaş’a kazandırılan Mario Gomez, takımının pazartesi günü Fenerbahçe’yle oynayacağı dev mücadelede Kartal’ın en önemli kozu olacak. Siyah-Beyazlılar’ın sezonun ilk yarısındaki Fenerbahçe ve Galatasaray derbilerinde attığı toplamda 3 golle takımının 2 dev mücadeleden 6 puanla ayrılmasını sağlayan 30 yaşındaki futbolcu, etkili performansını pazartesi günü Kadıköy’de de sürdürmeyi hedefliyor.

LÖW'E MESAJ GÖNDERECEK

Takım çalışmalarındaki hırslı futboluyla şovunun kaldığı yerden devam edeceğini gösteren yıldız futbolcunun istekli görüntüsü, teknik direktör Şenol Güneş’i de mutlu ediyor. Bu sezonki planlarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada her seferinde, “Önce Beşiktaş’la şampiyonluk yaşayıp sonrasında EURO 2016’da Almanya Milli Takımı’yla ikinci kupamı kaldırmak istiyorum” sözlerini sarf eden tecrübeli futbolcunun, Joachim Löw’e formda olduğunu ispat etmek için Fenerbahçe karşısında yükselişini sürdürmeyi istediği bildirildi.

KRALLIĞI KİMSELERE BIRAKMIYOR

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon çıktığı 21 mücadelede rakip fileleri tam 16 kez havalandıran Mario Gomez, krallık yarışında haftalardır zirvede yer alıyor. Bu alanda en yakın takipçisi Antalyaspor’lu Samuel Eto’o’nun 2 gol önünde bulunan Gomez, Kadıköy’de Volkan Demirel’in koruyacağı kalenin filelerini birden fazla kez havalandırıp hem takımını hem de kendisini zirvede tutmanın hesaplarını yapıyor.

TORUNOĞULLAR: KARTAL'DA MUTLU

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, Alman futbolcu Mario Gomez’in Siyah-Beyazlı ekipte bulunmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Bu sezon yapılan transferlerde başrolu oynayan Torunoğulları, “Gomez’le anlaşmamız belli. Sezon sonunda eğer ‘ayrılmak istiyorum’ derse yapılacak bir şey yok. Tabii o hangi takım olursa olsun, bizimle masaya oturmak zorunda. Ancak şu anda bizim de, Gomez’in de öyle bir rahatsızlığı söz konusu değil. O burada mutlu” dedi.