Fenerbahçe'den Shaktar'a teklif ama Luiz Adriano için değil

Orta saha hattını kuvvetlendirmek için transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, Lucescu'nun öğrencisi Fernando için nabız yokladı

İtalyan La Republica gazetesi ilginç bir iddia ortaya attı. Daha önce de gündeme gelen Fernando için Fenerbahçe'nin Shakhtar'la anlaştığını yazdı.

Gazete, Sampdoria'nın Fernando için Shakhtar'a teklif yaptığını ama Ukrayna ekibinin İtalyan yöneticilere Fenerbahçe ile Brezilyalı oyuncu için bir anlaşmalarının olduğunu söylediğini iddia etti. Gazete ayrıca Shakhtar'lı yöneticilerin Fenerbahçe'nin Fernando için yaptığı teklifi Roma'ya ilettiği, oyuncunun Fenerbahçe ile yapacağı görüşmelerden sonuç alınamazsa kendilerinin de aynı rakamı teklif etmesi durumunda satabileceklerini söyledikleri belirtildi.

Maicon için satış kararı çıktı!

Öte yandan Portekiz'in Record gazetesi Porto'nun Fenerbahçe ve Wolfsburg'un istediği Maicon'u satmaya hazır olduğunu duyurdu. Gazete Porto'nun geçen sezon UD Chile takımdan transfer ettiği ve geçen sezon B takımında forma giyen Igor Lichnovsky'yi A takıma aldığını Maicon ile beraber Reyes'in transferine de böylece yeşil ışık yandığını yazdı.