Guarin ve Rolan Fenerbahçe'ye geliyor

Devre arası transfer dönemini boş geçmek istemeyen Fenerbahçe, Guarin ve Rolan'ın işini bitiriyor.

Fenerbahçe'de, Guarin transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor... İnter ile yapılan görüşmelerde Sarı-Lacivertliler, büyük gelişme kaydettiler. Ancak bu kez Guarin engeline takıldılar. Kolombiyalı oyuncu İnter'den ayrılmak istemediğini ve İtalya'da kalmak istediğini söyledi. Bunun üzerine Fenerbahçe Yönetimi, devreye Teknik Direktör Pereira'yı soktu... Portekizli teknik adam, Porto'dan öğrencisi olan Guarin ile bir görüşme yaptı. Yıldız oyuncuyu Türkiye'ye ve Fenerbahçe'ye gelmesi konusunda ikna etmeye çalıştı. Pereira'nın yıldız futbolcuya, "Senin gibi bir oyuncuya ihtiyacım var. Türkiye'de çok mutlu olursun" dediği ortaya çıktı. Guarin'in tecrübeli teknik adamdan düşünmek için süre istediği öğrenildi. Kolombiyalı futbolcunun bir kaç gün içinde Sarı-Lacivertliler'e cevap vereceği ifade edildi.

ROLAN İÇİN DE ÇALIŞMA SÜRÜYOR

Fenerbahçe, Guarin'in yanı sıra Bordeaux'lu Diego Rolan için görüşmelerini de sürdürüyor. Sarı-Laciventliler, Fransız kulübüyle sıkı pazarlığa girerken, Rolan'ın durumunun da pazartesi gününe kadar netlik kazanacağı belirlendi. Fenerbahçe Yönetimi Diego Rolan transferinde sorun yaşanması halinde Palmerias'ta forma giyen Lucas Barrios'la temasa geçecek. 31 yaşındaki Paraguaylı golcü, Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak bakıyor.

GUARİN İÇİN ÇİN TAKIMI SUNİNG DE DEVREDE!


Inter'in satmaya çalıştığı Guarin ile Çin'in Suning takımı da ilgileniyor. İnterli taraftarlar F.Bahçe ve Suning takımından gelen teklifleri geri çeviren Kolombiyalı için sosyal medyada kampanya başlattılar. Guarin'in bir an önce İnter'den ayrılması gerektiğini söylediler.