Resmi açıklama geldi! Fenerbahçe'den bir transfer daha

Fenerbahçe Spor Kulübü, futbol takımını Diego Ribas'la takviye etmek için görüşmelerini sürdürürken bayan basketbol takımının kadrosuna da bir oyuncu daha kattı.

ASTOU NDOUR FENERBAHÇE'DE

2013-2014 sezonunun sona ermesiyle transfer çalışmalarına büyük hız veren Fenerbahçe, hem futbolcu hem de diğer branşlarda transfer atağına başladı. F.Bahçe, bir yandan futbolcuları arasına Diego Ribas'ı katarken, diğer yandan bayan basketbol takımına da Astou Ndour'u ekledi.

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, 20 yaşındaki pivot Astou Ndour'u renklerine kattı.

Yeni sezon öncesi iddiasını ortaya koyan Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, geçtiğimiz sezon Gran Canaria takımında forma giyen Astou Ndour'u renklerine kattığını açıkladı.

FENERBAHÇE'DEN RESMİ AÇIKLAMA

"Yeni sezon ve yeni zaferler beklentimiz çerçevesinde Bayan Basketbol Takımımızda yeni bir isim; Astou Ndour. Geçtiğimiz sezon Gran Canaria takımında forma giyen 20 yaşındaki pivot, buradaki performansıyla İspanya Ligi’nde MVP olma başarısı gösterdi. 2 yıl süreyle Fenerbahçemizin formasını giyecek olan Senegal asıllı İspanyol oyuncu Ndour’a hoşgeldin diyor, kendisine başarılar diliyoruz."