Fenerbahçe'den bir transfer daha!

Kolombiyalı futbolcu için rakamı 8,5 milyon euro'dan 10,5 milyon euro'ya yükselten Fenerbahçe, İnter ile görüşmelere başladı

Emre Belözoğlu'nun yerine oyuncu arayan Fenerbahçe'ye Fernandao'nun menajeri Edardo Uram'dan sürpriz bir teklif geldi. Uram, Udinese'de forma giyen ve menajerliğini yaptığı Allan'ın istenmesi durumunda sarı-lacivertli formayı giyebileceğini iletti.

Portekiz asıllı Brezilyalı oyuncu geçen yaz transfer döneminde Granada'dan 3 milyon Euro'ya transfer edilmişti ve yaptığı çıkışla bonservis bedelini 3'e katladı. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Allan, geçtiğimiz sezon Serie A'da Udinese formasıyla 38 resmi maçta forma giydi 2 gol attı, 6 asist yaptı.

Inter'le görüşmelere başlandı

Öte yandan İtalyan Sport Mediaset, Fenerbahçe'nin rakamı 10.5 milyon Euro'ya çıkardığı iddia edilen Freddy Guarin için Inter'le görüşmelere başladığını duyurdu. 29 yaşındaki Kolombiyalı orta saha oyuncusunun Inter ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Guarin geçen sene Inter formasıyla 37 resmi maçta 7 gol attı, 9 asist yaptı.