"Fenerbahçe ile temasımız oldu"

Lyon Başkanı Michel Aulas, adı uzun süredir Fenerbahçe ile anılan yıldızı için bir flaş açıklama daha yaptı: Şu ana kadar sadece Fenerbahçe ile temasımız oldu. Haftaya onlarla maçımız var ve bu transferi konuşmak için yeteri kadar vaktimiz olacak.

Fenerbahçe’nin hücuma dönük orta saha pozisyonunda düşündüğü isimler arasında adı sıkça telaffuz edilen Valbuena için son dönemlerin en flaş açıklaması Fransa’dan geldi...

Oyuncunun kulübü Lyon’un başkanı Jean Michel Aulas, ülkesinin Le Progres Gazetesi’ne konuştu ve gelişmeler hakkında çok önemli bilgiler verdi. Oyuncusu için, “Çok formda” övgüsünü yapan Aulas, “Şu ana kadar sadece Fenerbahçe ile ciddi temaslarımız oldu” itirafında bulundu ve aynı şekilde gelecek başka teklifleri de dinlemeye hazır olduklarının altını çizdi.

FENERBAHÇE FİYAT ARTIRDI

Aulas’ın Sarı-Lacivertliler’i heyecanlandıracak asıl çıkışı ise transfere dair tarih vermesiydi. Fenerbahçe ile İstanbul’da 16 Temmuz’da oynanacak olan hazırlık maçını hatırlatan Lyon’un başkanı, “Haftaya Fenerbahçe ile bir maçımız var. Valbuena konusunu konuşmak için yeteri kadar vaktimiz olacaktır” ifadelerini kullandı.

Bu buluşmada başkanlar arasındaki görüşmeyle Valbuena transferine son noktanın konulması bekleniyor. Piyasa değeri 6 milyon Euro (Yaklaşık 20 milyon TL) olan futbolcu için Sarı- Lacivertliler önce 2 (Yaklaşık 6.5 milyon TL) sonra da 3 milyon Euro (Yaklaşık 10 milyon TL) teklif etmişti.