Fenerbahçe Eskişehir maçı, saat kaçta, nerede oynanılacak *

Fenerbahçe Eskişehirspor mücadelesiyle spor toto süper lig başlıyor. Fenerbahçe Eskişehirspor mücadelesi saat kaç’da hangi kanal veriyor ve maç kadroları detayları haberimizin içerisinde okuyabilirsiniz.

Tüm futbol severler dört gözle süperlig karşılaşmalarını bekliyordu. Bu bekleyiş bugün oynanacak Fenerbahçe Eskişehirspor maçıyla son buluyor. Süper lig başlıyor ve tüm futbol severler merak içerisindeler. Çok büyük transferler yapıldı ve tüm takımlar iddia’lı bir şekilde hazırlandılar. Bu takımların içinde kuşkusuz en çok yatırım yapan süperlig başlama maçında oynayacak olan Fenerbahçe takım’ıdır. Bugün oynanacak olan Fenerbahçe Eskişehirspor maçın da Fenerbahçe taraftarları takımlarından büyük beklenti içindeler.

FENERBAHÇE ESKİŞEHİRSPOR MAÇI

Bugün ki Fenerbahçe Eskişehirspor maçında iddialı çıkacak taraf tabiki de transfer döneminde büyük transferler yapan Fenerbahçe olacaktır. Herkes Fenerbahçe’yi üstün görse de Eskişehirspor anadolu külüpleri arasın da en iy itakımlardan biridir ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir takımımızdır. Fenerbahçe Eskişehirspor maçı büyük ilgi görecek gibi duruyor spor yorumcuları boş koltuk kalmaz diye adlandırıyorlarlar. Bu arada süperlig geçen sezon Süleyman Seba sezonu bu sene ismini Hasan Doğan sezonu olarak değiştirildi


FENERBAHÇE ESKİŞEHİRSPOR MAÇI SAAT KAÇ’DA

Herkesin merakla beklediği maçın saatleri belli oldu. Fenerbahçe taraftarları şimdiden yollara düştüler. Fenerbahçe Eskişehir karşılaşması bugün saatler 22.00 gösterdiği anda Fırat Aydınus’un düdüğü ile maç başlayacak. Fenerbahçe bu sezon 37 bin kombine satarken tüm stadın dolup taşmasını tahmin ediyor. Fenerbahçe Eskiişehirspor maçı saat kaç’da sorusuna da böylelikle cevap vermiş olduk.

FENERBAHÇE ESKİŞEHİRSPOR MAÇINI HANGİ KANAL VERECEK

Fenerbahçe Eskişehirspor maçını hangi kanal verecek ? Fenerbahçe Eskişehir mücadelisini lig tv ücretli olarak yayınlayacak. Sizlere aşşağıda verecek olduğumuz linke tıklayarak ücretsiz izleme imkanı sunacağız.



FENERBAHÇE ESKİŞEHİRSPOR MAÇ KADROLARI

Fenerbahçe Eskişehirspor maç kadroları belli oldu gibi. Süper lig ekiplerinden olan Fenerbahçe yeni transferlerden portekizli yildiz Nani, Bursaspor’dan alınan Brezilyalı gol kralı Fernandao ve Fransa ekiplerinden olan Lille’den transfer edilen Kjaer’ın oynaması kesin gözüyle bakılıyor. Taraftarın en çok merak ettiği ve büyük harcamalar yapılarak takıma transfer Hollandalı uçan adam Robin Van Persie ufak sakatlığı olduğundan dolayı Vitor Pereira oyuncusunu tehliye atmak istemiyor. Robin Van Persie ise Fenerbahçe Eskişehirspor mücadelesin de hocası forma verirse giyebileceğini dile getirdi. Maç kadroları böyle olması bekleniyor. Fenerbahçe : Volkan, Kjaer, Bruno Alves, Hasan Ali Kaldırım, Şener özbayraklı, Nani, Mehmet Topal, Josef de Souza, Diego, Sow ve Fernandao. Sarı Lacivertlileri kadrosu böyle iken Eskişehir kadrosu  : Ali, Aytaç, Sezgin, Emre, Anıl, Deferico, Lawal, Kaan, Gekas, Causıc, Emre oynayacak.                                                                              


Süper lig ekiplerinden Sarı laciverli takımın en önemli oyuncularının başında gelen sol bek olan Caner Erkin ve sağ bek olan Gökhan Gönül'ün’ sakatlıklarından dolayı oynayamamaları teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Fenerbahçe Eskişehirspor karşısında sol bek te Hasan Ali Kaldırımı oynatmayı düşünürken sağ bekte ise Bursaspor’dan alınan yeni transfer Şener Özbayraklıya şans vereceği gelen bilgiler arasında.

etiket : Fenerbahçe, Fenerbahçe Eskişehir, Fenerbahçe Eskişehirspor, Fenerbahçe Eskişehirspor maçı saat kaçda, Fenerbahçe Eskişehir maç kadroları,Eskişehir