Fenerbahçe Trabzonspor maçı öncesi Rize'de kamp yapacak

Sarı-Lacivertliler çok önem verdikleri Trabzonspor maçından önce Trabzon'da değil Rize'de konaklayacak.

YÖNETİCİLER TRABZONSPORLULARLA BİR ARAYA GELMEYECEK

Cezalı olan Başkan Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu ile ameliyat olan Abdullah Kiğılı dışında yönetim kurulunun büyük bölümü bu maçta takımın yanında olacak. Ancak Trabzonspor yönetiminin herhangi bir yemek teklifi kabul edilmeyecek. Takım ile birlikte olacak olan yönetim kurulu üyeleri soyunma odasında da takımın yanında olacak.

TAKIM VE TARAFTAR RİZE'DE BULUŞACAK

Fenerbahçeli taraftarlar, karşılaşma öncesi Samandıra Tesisleri’nden Sabiha Gökçen Havaalanı’na kadar bir konvoy oluşturarak sarı lacivertli takımı destekleyecek. Futbolculara moral vermek için yapılacak bu organizasyonun yanı sıra Rize’de takım yalnız bırakılmayacak. Çok sayıda Fenerbahçe taraftarı takımı Rize’deki otelin önünde bekleyecek.

EMRE VE VOLKAN'DAN KONSANTRASYON ÇAĞRISI

Emre Belözoğlu önderliğinde takımın tecrübeli futbolcuları, herkesin sakin olması konusunda şimdiden uyarılarını yapmaya başladı. Sarı lacivertliler için bu karşılaşmanın önemi tüm oyunculara anlatılacak. 

Emre Belözoğlu ve kaleci Volkan Demirel takımın daha önceki Trabzonspor maçlarından örnekler vererek sakin olurlarsa kazanabileceklerini belirtecek. Atmosfer ne olursa olsun maçın kazanılması için anahtar noktanın sadece işlerine konsantre olması belirtilecek.

ÖNCELİK İYİ SAVUNMA

Fenerbahçe teknik heyeti, futbolcuları gerginlikten uzak tutup sadece futbola konsantre etmek için çaba harcayacak. Webo’nun da bugün takımla çalışmaya çıkacak olması nedeniyle Trabzon’da eli güçlenecek olan Ersun Yanal, Bruno Alves ve Cristian dışında tam kadro olarak gidilecek bu deplasmanda oyuncularından özellikle takım olarak savunma ve hızlı hücum prensiplerine tam olarak uymalarını isteyecek.