Fenerbahçe soyunma odasına 'Yıldırım' düştü: "Ayağınızı denk alın!"

Sarı-lacivertli takımdaki kötü gidişat ve huzursuzluk ortamının dağıtılması için Aziz Yıldırım talimat verdi, kaptanlar devreye girdi.

AZİZ YILDIRIM OLAYA EL KOYDU

Sezonun ilk yenilgisini Akhisar Belediyespor karşısında alan Fenerbahçe ’de eleştiri okları teknik direktör İsmail Kartal’a çevrildi. Başkan Aziz Yıldırım da takımın halinden oldukça rahatsız oldu. Fakat önümüzdeki haftalarda oynanacak zorlu 4 maç öncesinde toparlanılması için seferberlik başlatıldı.

İsmail Kartal’a yeterince saygı gösterilmediği göze çarparken, oyundan çıkan yabancı futbolcuların Kartal’a tepki göstererek direkt soyunma odasının yolunu tutmaları ve hocalarının elini bile sıkmamaları dikkat çekmişti. Saha içinde yaşanan tartışmalar da disiplin zaafiyeti olduğunu ortaya koymuştu.

KAPTANLAR DEVREDE

Tüm bunların ardından takımın kaptanları Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel devreye girdi. Aziz Yıldırım’ın “Hocanızın işini kolaylaştırın” diyerek uyardığı iki oyuncu, takım arkadaşlarıyla yaptıkları toplantıda sert ikazlarda bulundu. Kimsenin ciddiyetten ödün vermemesi gerektiğini ifade eden kaptanlar, “Ayağınızı denk alın. Takım içindeki birliğin bozulmasına izin veremeyiz” uyarısını yaptı.

Yönetim, oyundan alındıktan sonra teknik direktörün elini sıkmayan veya direkt soyunma odasına giden futbolculara ceza verecek.