Fenerbahçe son kaledir, yıkılmaz!

Yargıtay’ın cezasını onadığı Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı Sabiha Gökçen Havalimanı’nda binlerce kişi coşkuyla karşıladı. Yıldırım, “Hakkımızda ferman buyurulmuş, fermana uyduk geldik.?Kalemimizi kırmışlar ama Fenerbahçe son kaledir, teslim olmaz” ifadelerini kullandı.

Yargıtay’ın, şike davasında aldığı 6 yıl 3 ay hapis cezasını onadığı Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tatil için gittiği Fransa’dan dün İstanbul’a döndü. Karar açıklandığında Fransa’da bulunan Yıldırım, gelişmeler üzerine 4 gün sonra Türkiye’ye dönüş yaptı. Özel uçakla saat 21.15’te İstanbul’a gelen Yıldırım’ı, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kulübün yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, amatör şubelerin kaptanları ve sporcuları, dernek üyeleri, kulüp yetkilileri ile binlerce Fenerbahçeli taraftar karşıladı. Aziz Yıldırım ile birlikte eşi Gonca ve kızı Yaz Yıldırım da İstanbul’a geldi.

Yoğun ilgi ile karşılaşan Aziz Yıldırım 45 dakika otobüse binmeyi başaramadı. Binlerce taraftarların bariyerleri devirip CIP kapısına doğru akın etmesiyle oluşan izdiham Aziz Yıldırım’ın otobüse ulaşmasını oldukça güçleştirdi.

Bağdat Caddesi’ne davet

Bu arada sarı-lacivertli taraftarlar “Dik dur eğilme, taraftarın seninle” şeklinde slogan attılar. “Hükümet İstifa” diye de bağıran taraftarlar olunca Başkan Yıldırım ellerini kaldırarak sükunete davet etti.

Mikrofonu eline alan Aziz Yıldırım, yaptığı kısa konuşmada tüm taraftarlara teşekkür ederek; “Hakkımızda ferman buyurulmuş, fermana uyduk geldik, kalemimizi kırmışlar ama Fenerbahçe son kaledir, teslim olmaz” dedi. Daha sonra taraftarlardan yolu açmalarını rica eden Yıldırım, “Hadi hep beraber Bağdat’a gidelim. Oraya gelin” diye konuştu. Yıldırım’ın bindiği kulüp otobüsü yoğun izdiham nedeniyle havalimanından yaklaşık bir saatte çıkabildi.

Buradan Bağdat Caddesi’ne giden Yıldırım ve beraberindekiler adeta sevgi seliyle karşılandı. Bağdat Caddesini dolduran binlerce sarı-lacivertli taraftar Yıldırım’a sahip çıktı.