Şampiyon Fenerbahçe!

Süper Lig'de, alacağı 1 puanla bile şampiyonluğunu ilan edecek olan Fenerbahçe, Rizespor'la 0-0 berabere kalarak 19. şampiyonluğunu ilan etti.

Ve 2013-2014 şampiyonu Fenerbahçe... Spor Toto Süper Lig'de, Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, 2013-2014 sezonunun bitimine 3 hafta kala, 19. şampiyonluğunu ilan etti. Tebrikler Fenerbahçe...



Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta, Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalarak ligin bitimine 3 hafta kala, 19. şampiyonluğunu ilan etti.   Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kaldı. Ancak Beşiktaş'ın Sivasspor deplasmanında yenilmesiyle şampiyon oldu.

  Fenerbahçe puanını 68'e yükseltti. Beşiktaş ise Sivasspor yenilgisiyle, 55 puanda kaldı. Bu skorla, Fenerbahçe şampiyonluğunu ilan etmiş oldu.

  ERSUN YANAL BİR İLKİ YAŞADI   Fenerbahçe'nin başarısı, teknik direktör Ersun Yanal'a, Süper Lig kariyerinin ilk şampiyonluğunu yaşattı. Teknik adamlık yaşamında, ilk kez bu sezon "Üç Büyükler"den birini çalıştıran Yanal, tecrübesini Süper Lig şampiyonluğuyla taçlandırdı... 1995-1996 sezonunda başlayan Süper Lig kariyerinde 18 yılı geride bırakan Yanal, ligde sırasıyla Denizlispor, MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği, Manisaspor, Trabzonspor ve Eskişehirspor'daki görevlerinin ardından 2013-2014 sezonu öncesi başına geçtiği Fenerbahçe ile zafere ulaştı.