Fenerbahçe Kulübü'nden Wesley Sneijder açıklaması

Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Sneijder, başarılı bir sporcudur. Bu sporcuyla ilgili herhangi bir transfer planlamamız bulunmamaktadır. Ayrıca, bu mevkide birçok başarılı sporcularımız kadromuzda mevcuttur" denildi

FIFA kuralları gereği bir futbolcu sözleşmesinin bitmesinden 6 ay önce başka kulüplerle görüşmeye başlayabiliyor....

Şu anda yeni sözleşme konusunda sessiz kalan Sneijder ve menajerinin de böyle bir fırsatı kolladığı, bir süre daha G.Saray’dan teklif gelmemesi halinde aralık ayında başka kulüplerle görüşme kararı alacağı ileri sürülmüştü.

En büyük iddia ise Fenerbahçe Kulübü'nün Hollandalı yıldıza ilgisi olduğu şeklindeydi...

FENERBAHÇE'DEN YALANLAMA:" BAŞARILI SPORCU SNEİJDER..."

Fenerbahçe resmi siteden konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sneijder, başarılı bir sporcudur. Bu sporcuyla ilgili herhangi bir transfer planlamamız bulunmamaktadır.  Ayrıca, bu mevkide birçok başarılı sporcularımız kadromuzda mevcuttur" şeklinde bir açıklama yaparak dedikodulara noktayı koydu.

Resmi siteden yapılan açıklama şöyle;

"Bugün tarihli iki gazetede yer alan Sneijder’in Fenerbahçe’ye transfer edilmesi ihtimaline sıcak bakıldığı yönünde çıkan haberler üzerine böyle bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Değerli basınımızın yalan üretme alışkanlığı devam etmektedir.

Değerli basındaki bahsi geçen Sneijder, başarılı bir sporcudur. Bu sporcuyla ilgili herhangi bir transfer planlamamız bulunmamaktadır.  Ayrıca, bu mevkide birçok başarılı sporcularımız kadromuzda mevcuttur. Bu tarz dedikodu içerikli haberlerle oluşturulan bu tür gazetecilik anlayışını kınıyoruz.

Daha önce olduğu gibi bugün ve bundan sonra da bu tür doğru olmayan haberler için ilgili basın kuruluşlarını SPK’ya şikâyet ettiğimizi kamuoyuna duyururuz.

Fenerbahçe Futbol A.Ş."