Fenerbahçe işi soyunma odasında bitirdi!

İlk yarısı golsüz biten Gençlerbirliği maçının devre arasında olanlar Fenerbahçe'ye çok önemli 3 puanı getirdi.

KAPTAN EMRE VE ERSUN YANAL TAKIMI MOTİVE ETTİ

Ersun Yanal: ‘Kaçırdığınız değil, atacağınız golleri düşünün. Sakin olup hızlı oynayın'

Kaptan Emre: ‘Dışarıdaki harika taraftarı eve mutlu göndermek boynumuzun borcudur'

Fenerbahçe'de bir süredir devam eden krizi ve kaybetme korkusunu Gençlerbirliği maçının devre arasında Emre Belözoğlu bitirdi. Hürriyet Gazetesi'nden Ahmet Ercanlar'ın haberine göre; ilk 45 dakika sonrası soyunma odasına girildiğinde tüm takım tedirgindi. İyi futbola rağmen golün gelmemesi nedeniyle futbolcuların gözünden endişe okunuyordu.

Önce Ersun Yanal konuştu; “Kaçırdığınız değil atacağınız golleri düşünün. Tempo yapmaya devam edin. Sakin olun ama oyunu hızlı oynayın” diyerek oyuncularına moral verdi.

Ardından Emre Belözoğlu devreye girdi. Herkesin toplanmasını istedi. Malzemeciden, doktoruna ve futbolcusuna kadar herkes Emre’nin çevresinde kenetlendi ve kaptan, “Beyler, bu maçı alacağız. Bunu gözlerinizden okuyorum. Siz de yanınızdaki arkadaşınızın gözlerine bakın… Bunu siz de göreceksiniz. Dışarıda harika bir taraftar topluluğu bizi bekliyor. Bakın en ufak olumlu hareketinizde bile sizi alkışlıyorlar” dedi.

Emre sözlerini, “Top taca çıktığında bile bizi alkışlıyorlar. Destek veriyorlar. Bu insanları evlerine mutlu göndermek bizim boynumuzun borcudur. Hadi şimdi sahaya çıkalım ve bu maçı hep beraber kazanalım” diye tamamladı.

ERSUN YANAL OYUNCULARINI TEK TEK KUTLADI

Bu sözlerin ardından takım yeniden ateşlendi ve ikinci devre bambaşka bir moralle sahaya çıkıldı. Emre’nin attığı 2 golle kazanılan maçın ardından Ersun Yanal soyunma odasına girdi ve herkesin tek tek elini sıktı. “Elinize gönlünüze sağlık. Siz böyle kalpten oynadıkça kimse önümüzde duramaz. İşte biz buyuz. Biz Fenerbahçe’yiz” diyen Ersun Yanal, oyuncularına moral verdi. Ardından da hafta için Aziz Yıldırım’ın da isteği ile tüm takımla toplantılar yapan kaptanlar Volkan ve Emre tüm takımı tebrik etti.