Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında ikinci Erkan Zengin vakası!

Almanya'da Mainz formasıyla ses getirecek işlerin altına imza atan Yunus Mallı, transfer döneminde Fenerbahçe ve Trabzonspor'u karşı karşıya getirecek.

Almanya Bundesliga'nın Mainz ekibinde forma giyen Yunus Mallı'nın Fenerbahçe ile masaya oturmaya hazırlandığı iddia edilirken, Trabzonspor Teknik Direktörü Yanal'ın Bordo Mavili yönetime bu yıldızın transferinin bir an önce bitirilmesi talimatını verdiği öğrenildi.

Bu sezon gösterdiği performansla önemli takımların radarına giren 22 yaşındaki oyuncu için Fenerbahçe de Trabzonspor  da ısrarcı durumda.

Mainz'da düzenlenen bir törenle nişanlanan Yunus Mallı'nın Sarı-Lacivertli ekibe sıcak baktığı öğrenilirken, Ersun Yanal'ın bizzat oyuncu ile görüşmek üzere Almanya'ya gitmesi akıllara "ikinci bir Erkan Zengin vakası yaşanır mı?" sorusunu getirdi.

2011 yılında altyapısından yetiştiği Borussia Mönchengladbach'tan Mainz'e transfer olan Yunus Mallı orta sahanın ortasında forma giyiyor. Yunus, bu sezon çıktığı 25 lig maçında 4 gol atıp 3 de asist yaptı.