Fenerbahçe gözünü kararttı!

Sezonun en kritik haftalarından birini geride bırakan Fenerbahçe'nin ilk yarıda kalan maçları nispeten rahat. Bu nedenle Sarı-Lacivertliler'de hedef, 8'de 8 yapıp lig arasına lider olarak girmek.

Fenerbahçe, Kayserispor deplasmanıyla birlikte sezonun en kritik haftalarından birine başlamıştı. Kötü futbola rağmen Kayseri’den galibiyetle dönen Fenerbahçe, ardından Ajax’ı yendi ve Avrupa Ligi’nde üst tur için yeniden iddialı konuma geldi.

Son olarak önceki akşam Galatasaray’ı konuk eden Pereira’nın öğrencileri, ezeli rakipleri karşısında önemli pozisyonlar bulsa da 1-1’lik skorla yetinmek zorunda kaldı. Zorlu bir haftayı geride bırakan Fenerbahçe’nin lig fikstürü nispeten rahat. Sezonun ilk yarısında 8 maçı daha olan Sarı-Lacivertliler’in parolası belli: 8’de 8 yap, sezonun ikinci yarısına zirvede başla...

EN ZORU TRABZONSPOR

Perşembe günü Osmanlıspor ile oynayacak olan Fenerbahçe, bir sonraki lig maçına 8 Kasım’da Konyaspor önünde çıkacak. Sarı-Lacivertliler’in kalan bölümdeki en zor maçı olarak, 30 Kasım’da Ülker Stadı’nda oynanacak Trabzonspor mücadelesi gözüküyor. Avrupa’da ise Kanarya’yı zorlu deplasmanlar bekliyor. Ajax ve Molde’ye konuk olacak Sarı-Lacivertliler, grup müsabakalarını 10 Aralık’ta evinde oynayacağı Celtic maçıyla tamamlayacak.