Fenerbahçe, Galatasaray hastalığına yakalandı!

Akhisarspor maçı öncesi ve sonrasında camiada kargaşa ve kaos ortamı hakimken, sarı lacivertlilerde yaşanan yönetim krizi de baş göstermiş durumda.

FUTBOLCULAR ARASINDA SORUNLAR VAR

Dün akşam Akhisarspor karşısında 2-0 mağlup olan ve gelecek adına kötü sinyaller veren Fenerbahçe’de, hem saha içinde hem de saha dışında problemler bir bir gün yüzüne çıktı. Trabzonspor maçında Diego ve Sow’un yaşadığı tartışmadan sonra Gaziantepspor karşılaşmasında Emre Belözoğlu – Emenike gerginliği Manisa deplasmanına yansıdı. Özellikle futbolcuların ruhsuz ve silik oyunu tüm taraftarları ve camiayı sarsarken, saha içinde “isyan” etmeyen futbolcuları izlemek sarı lacivertliler adına işkence gibi oldu. Bugün 3 hafta sakatlandığı açıklanan Emre Belzöoğlu’nun ruhu ve istekliliğini Akhisar deplasmanında arayan Fenerbahçe’de, İsmail Kartal’la futbolcular arasında kopukluk olduğu, özellikle antrenmanlarda bazı oyuncuların birbirleriyle hiç konuşmadığı iddia edildi.

G.SARAY'DA YAŞANAN OLAYLAR F.BAHÇE'DE DE BAŞ GÖSTERDİ

Bilindiği gibi Fenerbahçe Ersun Yanal’la yollarını ayırdıktan sonra Abdullah Kiğılı ve Ahmet Özoğur istifa kararı almış, son olarak Hasan Hakkı Yılmaz’ın kulüpten ayrılması Aziz Yıldırım için “tek adam olmak istiyor” eleştirilerinin gerisini getirmişti. Yönetim olarak sıkıntı yaşayan Fenerbahçe’de teknik heyet ve futbolcular arasında yaşanan gerilim kulübün tamamına sirayet etmiş durumda.




YASAL UYARI

Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.