Fenerbahçe defansı sağlama aldı

Van der Wiel, Neustader ve Skrtel transferleriyle defans hattını güçlendiren Fenerbahçe, yeni sezon öncesi farklı taktik denemelerle hazırlıklarını sürdürüyor.

AjansHaber/ÖZEL

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son maçlarda Beşiktaş’a kaptıran Fenerbahçe, yeni sezona iddialı bir kadroyla girmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe’de geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Ba ile birlikte Bruno Alves, Kadlec, Luis Nani, Mehmet Topuz, Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Serdar Kesimal ile yollar ayrıldı.

BAZI FUTBOLCULARIN DURUMU BELİRSİZLİĞİNİ KORUYOR

Bonservisi Fenerbahçe’de olan ancak farklı takımlarda kiralık olarak forma giyen Emmanuel Emenike ve Miroslav Stoch’un durumları belirsizliğini koruyor.

VAN DER WIEL, NEUSTADER VE SKRTEL İMZALADI

Fenerbahçe, sözleşmesini uzatmayıp Beşiktaş’a imza atan Gökhan Gönül’ün yerini PSG ile sözleşmesi sona eren Gregory Van der Wiel’i transfer edip doldurdu. Schalke 04 ile sözleşmesi sona eren Roman Neustadter ile sözleşme imzalayan Fenerbahçe, daha sonra da Liverpool’dan Martin Skrtel’i transfer etti.

Fenerbahçe Yönetimi, Caner Erkin’in yerine bir sol bek transfer etmek için de çalışmalarını sürdürüyor.

ÖNÜMÜZDEKİ SEZON DİZİLİŞ 3-5-2 OLABİLİR

Art arda transferlerle dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, özellikle savunmaya yapılan transferlerle güç kazandı. Teknik direktör Vitor Pereira’nın önümüzdeki sezon Fenerbahçe’yi 3-5-2 dizilişiyle oynatacağı ve stoperlerin de Kjaer-Neustader-Skrtel üçlüsünden oluşacağı iddia ediliyor.

BİR SOL BEK VE BİR KANAT DAHA TRANSFER EDİLECEK

Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme turu oynayacak Fenerbahçe’nin bütün transferi ilk tura yetiştirmek istediği biliniyor. Fenerbahçe, sol bek transferi dışında Nani’nin gidişiyle bir kanat futbolcusuyla daha anlaşma çabasında. Sivasspor ile küme düşen Aatif Chahechouhe ile daha önce sözleşme imzalanmıştı.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.