"Fenerbahçe Cocu'yu kapının önüne koydu"

Fenerbahçe'de Cocu'nun gönderilmesi Avrupa basınında da geniş yankı buldu. Özellikle Hollanda basını deneyimli teknik adamın ayrılığını manşetlere taşıdı.

Fenerbahçe'nin Philip Cocu ile yolları ayırması Hollanda'da büyük yankı buldu. AD Gazetesi "Tekrarlanan hezimetler Cocu'nun kovulmasına yol açtı" dedi.  Voetball Zone ise "Fenerbahçe Cocu'yu kapının önüne koydu" manşetini kullandı.

HOLLANDA BASININDA BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Hollanda basını, Phillip Cocu'nun Fenerbahçe'den gönderilişini son dakika gelişmesi olarak paylaştı.

Voetball International "PSV'deki 3 şampiyonluğunun ardından Cocu yeni bir mücadele için Türkiye'ye gitti. Hazırlık döneminde çalıştığı kadroyla ligde oynattığı kadro büyük değişim yaşadı. 3-1'lik Ankaragücü mağlubiyetinden 25 dakika sonra ise Cocu'nun gönderildiği açıklandı" dedi.

ÖNE ÇIKAN DİĞER MANŞETLER

AD Gazetesi, haberi; "Tekrarlanan hezimetler Cocu'nun kovulmasına yol açtı" başlığıyla verdi. 48 yaşındaki teknik direktöre büyük destek veren başkan Ali Koç'un da bu desteğini daha fazla fazla sürdüremediği belirtildi.

NU Sport, Cocu haberini "Hollandalı teknik direktör Türkiye'nin dev kulübünde sadece dört ay çalışabildi" başlığıyla okuyucularına sundu.

Volkstrant, ligde 5 maçtır kazanamayan Fenerbahçe'nin Philip Cocu ile yollarını ayırdığını yazdı. Süper Lig'de zor günler geçiren sarı lacivertlilerde Cocu'nun ancak 128 gün dayanabildiği belirtildi.

''FENERBAHÇE COCU'YU KAPININ ÖNÜNE KOYDU''

Voetball Zone ise "Fenerbahçe Cocu'yu kapının önüne koydu" manşetini kullandı.

İnternet sitesi "Ankaragücü mağlubiyeti bardağı taşıran son damla oldu. 10 maçta alınan 9 puan kulüp tarihinin en kötü başlangıcı olarak kayıtlara geçti. Başından beri Hollandalı teknik adama güvenmeye devam eden Ali Koç, sonunda iş birliğini bitirmeye karar verdi" dedi.