Fenerbahçe Atromitos maçı saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman? Sow Gitti!

Fenerbahçe Atromitos Rövanş maçı ne zaman,saat kaçta ve hangi kanalda ? Tüm sorulanızın cevabını ajanshaber.com da bulabilirsiniz.

Fenerbahçe  Atromitos maçına sayılı günler kaldı. İlk maç Yunanistan’ın Atina kentin de oynanan maçta temsizlcimiz Robin Van Persie’nin golü ile 1-0 galip gelmişti. Fenerbahçe Atromitos maçı hangi kanalda ?Fenerbahçe Atromitos maçı ne zaman ? Fenerbahçe Atromitos maçı saat kaçta, Tüm sorularınızın cevabını haberimizin ayrıntılarında yer vereceğiz.


FENERBAHÇE ATROMİTOS RÖVANŞ MAÇI

Futbol severlerin dört gözle bekledikleri Fenerbahçe Atromitos rövanş maçına sayılı günler kaldı. İlk maçta rakibini 1 0 yenen temsilcimiz turu geçmeyi %70 garantilemişti. İlk maçta Fenerbahçe’nin tek golünü Robin Van Persie atmıştı. Vitor Pereiran’nın cezalı olduğu maçta takımın başında yardımcı antrenör vardı, Vitor Pereira bu maçta da takımının başında olamıyacak. Shaktar Donetsk maçında yaşanan olaylardan dolayı tribüne yollanan Pereira’ya UEFA  2 maç ceza vermişti. Bu maçtan sonra Pereira’nın cezası bitecek ve takımı turu atlarsa takımının başında olabilecek. Temsilcimiz turu atladığı takdirde gruplara kalmaya hak kazanacak.

FENERBAHÇE ATROMİTOS MAÇI NE ZAMAN

Fenerbahçe Atromitos maçı ne zaman ? İlk maç geçtiğimiz hafta Perşembe günü oynamıştı rövanş maçı ise 27 Ağustos perşembe günü oynanılacak. Karşılaşma ise Şükrü Saraçoğlu’nda oynanılacak. Maçın hakemi ise tanıdığımız hakemlerden Ivan Bebek oldu. Ivan Bebek Sarı Laciverlilerin avrupa’da daha önce’den maçlarını yönetmiştir.



FENERBAHÇE ATROMİTOS  MAÇI SAAT KAÇTA

Fenerbahçe UEFA ön eleme turunda rövanş mücadelesin de oynayacağı Atromitos maç saati belli oldu. Fenerbahçe Atromitos maçı saat kaçta ? İlk maç Atina’da 21:45 de oynanmıştı. Türkiye’de İstanbul da Şükrü Saraçoğlu’nda oynanacak olan maç saat 21:00 da oynanacak. Temsilcimiz de Gökhan Gönül sakatlığından dolayı forma giyemeyecek. Bruno Alves’in de hafif sakatlıkları var maç gününe kadar yetiştirilmeye çalıştırılacak.

FENERBAHÇE ATROMİTOS MAÇI HANGİ KANALDA

Yunan ekibi ile ilk oynanan maç Tivibu spor’dan yayınlanmıştı. Tivibu Spor maçı ücretsiz yayınlayarak Fenerbahçe taraftarlarına büyük bir jest yaptı ve kendinin de iyi bir reklamını sağlamış oldu. Fenerbahçe Atromitos maçı hangi kanalda? Bu maçı ise Tivibu Spor yayınlamıyor. Maç D-Smart 77. Kanal’dan ücretli olarak yayınlanacağı açıklandı.

etiket:Fenerbahçe Atromitos maçı,Fenerbahçe Atromitos maçı ne zaman,Fenerbahçe Atromitos maçı saat kaçta,Fenerbahçe Atromitos maçı hangi kanalda,Fenerbahçe Atromitos,Fenerbahçe Atromitos rovanş maçi,Fenerbahce Atromıtos macı,Fenerbaheçe Atromitos maç hakemi,Fenerbahçe haberleri