Fenerbahçe Atromitos Maçı Hangi Kanal Canlı Verecek(27.8.2015)?

Fenerbahçe ile Atromitos bugün karşılaşıyor. Fenerbahçe Atromitos maçı hangi kanalda, saat kaçta gibi sorularınızın cevabını ajanshaber.com da bulabilirsiniz.

Beklenen maç geldi çattı. UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe Yunan ekibi olan Atromitos’u kendi evinde konuk ediyor. Pereira’nın takımı maça günlerdir hazırlanıyor ve maç tarihini bekliyolardı, maç günü geldi çattı. Fenerbahçe Atromitos maçı hangi kanalda ? Fenerbahçe Atromitos maçı saat kaçta ?

FENERBAHÇE ATROMİTOS MAÇI

UEFA Avrupa ön eleme turunda geçtiğimiz hafta iki takım Atina’da karşı karşıya gelmişlerdi. İlk maçta temsilciz Yunan ekibini kendi evinde Robin Van Persie’nin son dakikalar’da attığı gol ile 1-0 mağlup etmişti. Van Persie’nin attığı gol rakip tarafından büyük tepki görmüştü. Yunan ekibi atılan golün faul olduğunu ve bir de penaltılarının verilmediği için maçın iptali ve tekrar oynanması için UEFA’ya başvurmuştu. UEFA ise Fenerbahçe Atromitos maçı için yapılan itirazı kabul etmemişti. Tartışılan maçın rövanş günü geldi ve her iki takım halen maç için çalışmalarına devam ediyorlar.

FENERBAHÇE ATROMİTOS MAÇI HANGİ KANALDA

Fenerbahçe Atromitos maçı hangi kanalda ? Geçtiğimiz hafta oynanılan mücadeleyi Tivibu Spor ücretsiz olarak yayınlamıştı. Tivibu nüyük bir jest yaparak Fener taraftarlarına ve futbol severlere ücretsiz izleme olanağı sağlamıştı. Bugün oynanılacak maçta ise Tivibu Spor aynı jesti göstermeyip maçı şifreli ve ücretli olarak Tivibu Spor 2. kanalda naklen olarak yayınlayacak. Fenerbahçe Atromitos maçı hangi kanalda diyecek olursanız, karşılaşma Tivibu’da naklen şifreli yayınlanacaktır.

FENERBAHÇE ATROMİTOS MAÇI SAAT KAÇTA

Fenerbahçe Atromitos maçı saat kaçta ? Aldığı cezalardan dolayı uzun süredir Avrupa Ligi’nde oynayamayan Fenerbahçe gruplara kalması için sadece önünde bir engel kaldı. Fenerbahçe Atromitos maçını da geçerse gruplara kalmaya hak kazanacak.  Temsilcimiz ilk maçı 1 -0 kazanmıştı, o yüzden maça biraz daha rahat başlayacaktır. Deplasmanda atılan bir golün çok önemli olduğu ve evinde gollü beraberlik yada galibiyet alırsa turu geçebilecek. Temsilcimizin  gruplara kalması için oynayacağı mücadele bugün saat 21.45 de oynanacak. Fenerbahçe Atromitos maçı İstanbul’da Şükrü Saraçoğlu’nda oynanacak. Bu oynanılacak maçı ise Ivan Bebek yönetecek.



PEREİRA’DAN AÇIKLAMA

Sarı Lacivertli ekibin bu sene İsmail Kartal’ın yerine getirdikleri yeni teknik adam Vitor Pereira Fenerbahçe Atromitos maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Vitor Pereira konuşmasına öncelikle UEFA Avrupa Ligi’ni istiyoruz diye başladı ve bir çok noktaya değindi. Pereira öncelikle takım ile ilgili açıklamalarda bulundu. “ Önemli olan benim sahada olup olmamam değil takımın hazır olması” olarak sözlerine devam etti. Shaktar Donetsk maçında tribüne yollanan Vitor bu maçta’da takımının başında olamayacak.

Maçla ilgili konularada değinen Portekizli hoca “ Atromitos küçümsenecek bir takım değil, ilk maçta iyi bir sonuç almamız rakibi küçümseyeceğiz anlamına gelmez. Rakibimiz İstanbul’a hazır bir şekilde gelecektir. Rakibimiz çok yetenekli futbolculara sahip, ne zaman ne yapacakları belli olmuyor ama benim takımıma her zaman güvenim yerinde” diyerek açıklamalarına devam etti. Portekizli teknik adam maça çift forvet mi yoksa tek forvet mi çıkacağını maç saat’in de açıklayacağını söyledi.


FENERBAHÇE ATROMİTOS İLK 11’LER

Temsilcimiz maça Gökhan Gönül’den yoksun çıkacak. Shaktar Donetsk maçında ısınırken sakatlanan Gökhan Gönül 1 ay daha toparlanamayacağı gelen haberler arasında. Geçtiğimiz hafta Shaktar Donetsk maçında ikinci sarıdan kırmızı kart yiyen Kjaer bugünkü maçta hocasının formayı vermesi takdirin de forma giyebilecek.

İlk oynanan mücadele de Sarı Lacivertliler “ Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Abdoulaya Ba, Bruno Alves, Caner Erkin, Josef De Soua, Raul Meireles, Luis Nani, Diego Ribas, Moussa Sow, Jose Fernandao” ilk 11 ile çıkmıştı. Temsilcimizin bugünkü oynayacağı maça “ Volkan Demirel, Şener, Kjaer, Bruno Alves, Caner,Luis Nani, Diego, Josef de Souza, Meireles, Fernandao ve Van Persie” ilk 11 ile çıkması bekleniyor.